Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Boho Wear: hoe u uw perfecte bohemienstijl kunt vinden

Boho-stijl is een populaire modetrend die opkwam in de jaren 1920. Het is een op bohemien geïnspireerde stijl die wordt gekenmerkt door een luchtige en zorgeloze benadering van mode.

De boho-stijl bestaat meestal uit losse, vloeiende jurken en rokken, boerentops en veel kant.

Veel mensen associëren boho met hippies of bohemiens vanwege hun voorkeur voor natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen en hennep.

Er zijn veel manieren om boho in je garderobe op te nemen – je kunt het dragen met een jeans of korte broek als je meer casual wilt zijn.

 

Waarom je Boho-kleding zou moeten dragen

Je hoeft geen hippie te zijn of in een commune te wonen om van de boho-stijl te genieten. Het is eigenlijk een geweldige manier om te pronken met je individualiteit en je creativiteit te uiten

Bij boho-mode draait alles om het omarmen van de vrije geest die in je leeft en het door je kleding laten schijnen. Het gaat erom trouw te zijn aan wie je bent en dat te laten zien bij elke outfit.  Er zijn natuurlijk regels, maar die zijn er zo weinig dat je je hele leven eraan kunt besteden en je toch een totale rebel voelt. Het gaat om het mixen van comfortabele stukken met unieke accenten, of het nu een ketting met lieveheersbeestjes is of een geborduurd ontwerp op je shirt. Oh, en het moet ook nog eens moeiteloos chic zijn… zie je het doel?

 

Hoe je je kleedt voor een avondje uit in Boho-stijl

Een boho-chique outfit is perfect voor een avondje uit in de stad. Het is comfortabel en stijlvol, en je kunt het aankleden of juist aankleden, afhankelijk van de gelegenheid. De sleutel tot boho chic is het combineren van stukken die traditioneel mannelijk zijn met vrouwelijke stukken om een eclectische look te creëren die zowel speels als verfijnd is.

https://www.the-twosisters.nl/collections/boho-kleding