Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Geef jouw kat zijn of haar eigen huis met een kattenhuis!

Geef jouw kat zijn of haar eigen huis met een kattenhuis!

Net zoals wij mensen behoefte hebben aan een plekje of stekkie voor onszelf, vinden wij dat katten eigenlijk ook hun eigen ‘huis’ verdienen. Je zult nu misschien denken: “huh, een eigen huis voor mijn kat?! Wat bedoelen ze daar toch mee?” We hebben het natuurlijk over een kattenhuis. In deze blog vertellen we je er graag wat meer over. Ook vind je onderaan deze blog een tip waar je een super deluxe huis voor jouw kat kunt kopen. Lees dus zeker even verder!

 

Wat is een kattenhuis?

Een kattenhuis is een luxe kattenmeubel. Een kattenhuis is altijd afgesloten aan de bovenkant. Omdat het dus een soort ‘dak’ heeft, wordt het een kattenhuis genoemd. Kattenhuizen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Rond, vierkant, tipi-vorm, met of zonder pootjes. Een kattenhuis is dé ideale schuilplaats of verstopplek voor jouw kat.

 

Wat maakt een kattenhuis anders dan een kattenmand?

Het grootste verschil tussen een kattenhuis en een kattenmand is uiteraard het ‘dak’. In een kattenmand ligt jouw kat open en bloot. Hierdoor is het voor jou zelf makkelijker om je kat te vertroetelen, maar hij of zij zal zich naar alle waarschijnlijkheid ook wat minder veilig en geborgen voelen. Bijzonder eigenlijk hoeveel verschil zo’n dak boven het hoofd kan maken in de gemoedstoestand van een kat. Geef jouw kat een dak boven zijn of haar hoofd en het zal zich beter kunnen ontspannen en dus ook meer tot rust komen.

Ook goed om te realiseren is dat een kattenhuis vaak net iets luxer oogt dan een kattenmand. Heb je tot op heden nog geen geschikte kattenmand kunnen vinden die mooi staat binnen jouw interieur? Kijk dan eens bij de luxere kattenmeubels zoals een kattenhuis. Er zitten ware pareltjes tussen die een verrijking zijn voor jouw interieur.

 

Waar kan ik een super deluxe kattenhuis kopen?

Wil je graag een super deluxe kattenhuis kopen? En ben je benieuwd waar je bovengenoemde pareltjes kunt vinden? Neem dan zeker eens een kijkje op krabpaal.nl. Klik bovenstaande link aan om direct naar de juiste pagina te gaan. Maak eventueel gebruik van de filteropties op de pagina om jouw favoriete kattenhuis er tussenuit te vissen. Heb je een keuze kunnen maken? Plaats dan snel je bestelling!

 

https://www.krabpaal.nl/