Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

De beste vloerenwinkel van Brabant

Als u een vloer gaat kopen, doe dat dan bij de beste vloerenwinkel van Brabant. In Oss vindt u Van der Heijden Vloeren. Hier koopt u de mooiste houten vloeren voor uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Het zijn niet zomaar vloeren, maar op maat gemaakte parketvloeren, laminaatvloeren en vloeren van hardhout. U kunt een keuze maken uit tientallen kleuren, houtsoorten en bewerkingen. Wilt u uw vloer gelakt, geolied of laten voorzien van een white wash? Het kan allemaal. Uw vloer wordt gemaakt precies zoals u hem voor ogen heeft. En natuurlijk wordt de vloer ook deskundig voor u gelegd.

Kies voor jaren plezier van een duurzame vloer

Houten vloeren hebben het grote voordeel dat ze vele jaren meegaan. Als u een houten vloer goed onderhoudt dan kunt u er tientallen jaren plezier van hebben. Het onderhoud vergt niet veel, dagelijkse reiniging kan met de stofzuiger of een huisbezem. Afhankelijk van hoe intensief de vloer wordt gebruikt kunt u jaarlijks of tweejaarlijks de vloer voorzien van een nieuwe lak- of olielaag. Uw vloerenwinkel kan u adviseren welke behandeling voor uw vloertype geschikt is en hoe vaak u dit moet uitvoeren of laten uitvoeren. Veel winkels die vloeren leveren bieden onderhoudsservice voor de houten vloeren die ze leveren.

Kies een mooie en exclusieve vloer

Wilt u een exclusieve, speciaal voor u ontworpen vloer van hout, ga dan eens langs bij Van der Heijden Vloeren in Oss. U kunt op de website alvast een indruk krijgen van de soorten vloeren die zij kunnen leveren. Iedere vloer wordt voor de klant op maat gemaakt, u krijgt dus een exclusieve vloer die precies past in de ruimte waarvoor hij bedoeld is. Van der Heijden Vloeren is dan ook niet zomaar een vloerenwinkel. Zij willen zich graag onderscheiden van massaproductie en bieden daarom een eigen assortiment kwaliteitsvloeren waar inmiddels al vele klanten zeer tevreden over zijn.