Van 5 Tot 9
Image default
Onderwijs

Lesmateriaal groep 3 geschikt voor ieder kind

Wellicht bent u op zoek naar nieuw lesmateriaal groep 3 voor het nieuwe schooljaar of wilt u aanvullend leermateriaal voor de kinderen van uw klas. Er zijn dan veel mogelijkheden waar u een keuze uit kunt maken. Het is altijd een goede keuze om lesmateriaal te kiezen dat past bij het spelenderwijs leren van kinderen. Kinderen leren sneller met behulp van spelmethodes, zoals puzzels. Hoewel dit natuurlijk logisch is, wordt er niet altijd goed op ingespeeld bij het maken of kiezen van geschikt lesmateriaal voor zowel groep 3 als andere groepen. Bekijk daarom vooraf goed hoe de lessen van het door u gekozen lesmateriaal zijn opgezet. 

Uitdagend lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim

Een educatieve uitgeverij die het lesmateriaal volledig heeft aangepast aan de leerbehoefte van de kinderen, dat is Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij is al ruim 70 jaar gericht op het basisonderwijs. Door al deze ervaring weten ze precies waar leerlingen behoefte aan hebben en op welke manier zij informatie het beste opnemen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld allerlei soorten puzzels van verschillende vakgebieden krijgen. De opzet van de leerstof motiveert kinderen, waardoor zij de informatie snel opnemen. De leerstof is zeer geschikt om voor elk kind een eigen leertraject samen te stellen. 

Bestel een proefpakket om het lesmateriaal voor groep 3 beter te bekijken

Bent u nieuwsgierig naar het lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Zij hebben naast het lesmateriaal voor groep 3 ook leermiddelen voor alle andere basisschoolklassen. Op de website vindt u alle beschikbare boeken en kunt u ook van elk boek enkele pagina’s inzien. Daarnaast kunt u een proefpakket bestellen, zodat u kunt kijken wat het lesmateriaal precies inhoudt voordat u het aanschaft. Mochten de boeken u niet aanspreken, kunt u dit proefpakket ook weer eenvoudig retourneren. Zo weet u vooraf precies waar u aan begint. Daarnaast  er steeds meer digitaal leermiddelen aanwezig, waardoor er nog meer op maat kan worden gewerkt.

https://www.kinheim.com/