Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

De betonnen megablokken voor jouw project vind je bij deze expert

Wanneer je op zoek bent naar megablokken van beton, kun je terecht bij Cementbouw uit Cruquius, dicht bij Haarlem. Dit bedrijf biedt lego betonblokken in vele verschillende vormen en maten aan. Of je nu op zoek bent naar blokken voor het creëren van een wand in een hal of loods, voor het maken van een grondkering of voor het realiseren van een snelle en stevige opslagruimte: bij dit bedrijf vind je zonder twijfel het benodigde materiaal. Het handige aan het maken van een wand met lego betonblokken, is dat je geen bevestigingsmateriaal nodig hebt en toch een stevige wand kunt plaatsen. Door de vorm van de veelzijdige blokken vallen ze precies in elkaar. Na het opstapelen staat er dus een zeer stabiele wand, die gemakkelijk gedemonteerd en verplaatst kan worden.

Net als lego, maar dan heel groot

De megablokken met noppen, die dankzij inkepingen perfect op te stapelen zijn, worden niet voor niets lego betonblokken genoemd. De betonblokken zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Er zijn zelfs blokken beschikbaar in een dakvorm, met een spits toelopende bovenkant. Materialen die onverhoopt op zo’n schuin dakdeel vallen, zullen direct naar beneden rollen. Zo wordt opeenhoping van materialen op wanden effectief voorkomen. Als je niet zeker weet welke maat jij nodig hebt, kijkt het gespecialiseerde team van dit bedrijf graag met je mee. Zij helpen je met plezier om de perfecte blokken voor jouw toepassing te vinden, zodat je wand of opslagruimte binnen de kortste keren staat.

Stel je vragen direct aan een van de medewerkers van dit bedrijf

Wil je direct lego betonblokken bestellen? Dan neem je vandaag nog contact met Cementbouw uit Cruquius op via hun website. Wanneer je vragen hebt over de toepassingsmogelijkheden van lego betonblokken, of over het vinden van de juiste afmetingen, neem je eveneens contact met het team van dit bedrijf op. Zij helpen je graag verder met al je vragen over betonnen megablokken.