Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

De bralette bh, waarom is die zo fijn?

De bralette bh, waarom is die zo fijn? 

Er is ontzettend veel verschillende bh soorten. Ieder mens is anders en vindt dan ook niet dezelfde bh fijn zitten. Daarom is het altijd goed om op zoek te gaan naar de juiste bh waarbij jij je goed voelt. Een bh moet per slot van rekening ook lekker zitten. 

De bralette bh, wat is dat voor een bh?

Wat is een bralette? Dat is een bh die geen beugels heeft en ook niet voorgevormd. Wanneer je de bralette bh aan hebt lijkt het net of je geen bh aan hebt. Dat is dan ook de reden dat hij super comfortabel zit. Wanneer je een vergelijking wilt maken dan zit de Bralette bh tussen een bh en een topje in. Deze bh is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Je kunt ze in kant of zacht stof verkrijgen. 

Welke maat van de Bralette bh moet je hebben?

Omdat deze bh’s weinig vorm en ontwerp hebben is de maat een stukje gemakkelijker te bepalen van de cupmaat dan wanneer je een cup maat voor de traditionele bh moet kiezen. Wil je de juiste maat opmeten dan meet je het volste deel van de borsten op met de meetlint losjes. De huid om de ribbenkast mag wat strakker gemeten worden. Zit je nu tussen twee maten in dan is het verstandig om een maat groter te nemen. 

De Anita Dynamix Star sport bh 

Wanneer je veel sport dan is de Anita dynamix star sport bh een fijne uitkomst. Het geeft de maximale ondersteuning. De cups voelen zacht aan door de zachte frotté stof en daardoor hebben ze ook een hoog absorptievermogen. De schouderbanden zijn ergonomisch gevormd en is aan de voorzijde te verstellen. De rug van de sport bh is wijd te openen en ook gemakkelijk aan en uit te trekken. 

Sport bh voor grote maten

Een fijne bh vinden voor grote maten is behoorlijk lastig. En als je dan graag een sport bh wilt is dat natuurlijk nog lastiger. De sport bh’s zijn er in verschillende pasvormen. Het is wel zo dat hoe groter de borsten zijn hoe meer ondersteuning er nodig is. Wanneer tijdens het sporten je borsten zwaar aanvoelen dan doe je er goed aan een beugel sport bh te kiezen. Ee sport bh cupmaat e kan je zeker voor slagen bij sportbh.nl. De Anita air Controle zijn hier zeker geschikt voor.