Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

De evolutie van het kledingmerk Ten C

Ten C Clothing is een nieuw kledingbedrijf dat de laatste jaren aan populariteit wint. Ze bieden een breed scala aan kleding, van casual tot formele kleding, voor een betaalbare prijs.

Ten C Clothing is een relatief nieuw bedrijf dat de afgelopen jaren in een stroomversnelling is geraakt. Ze hebben een breed scala aan kleding, van casual tot formeel, en ze zijn allemaal betaalbaar.

 

Ten C Modefilosofie

Ten C is een modemerk dat in het jaar 2010 in Italië is opgericht. Het bedrijf heeft een filosofie die is gebaseerd op het idee van “less is more”. Ze geloven dat minder meer is en ze proberen kleding te maken met eenvoudige ontwerpen en hoogwaardige materialen.

De ontwerper Allesandro Pungetti en Paul Harvey begonnen samen te werken aan hun eigen merk.

Het bedrijf is succesvol geweest omdat ze kleding hebben kunnen maken die zowel van hoge kwaliteit als betaalbaar is. Ze hebben ook hun filosofie van “less is more” kunnen behouden door hun producten niet te overproductie te geven.

 

De impact van Ten C op de mode-industrie

Ten C is een bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de mode-industrie. Ze hebben een impact kunnen maken op de industrie door kleding van hoge kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.

Ten C heeft een impact kunnen maken op de mode-industrie door kleding van hoge kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. Ze hebben het ook mogelijk gemaakt voor mensen om kleding te kopen zonder hun huis te verlaten.

Ten C is een bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de mode-industrie en daar een impact op heeft gemaakt door kleding van hoge kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. Ze hebben het ook mogelijk gemaakt voor mensen om kleding te kopen zonder hun huis te verlaten.

https://countryhouse-rotterdam.nl/brands/ten-c/