Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé letselschade advocaat in Zoetermeer en omstreken

U zoekt een vertrouwd adres op het gebied van letselschade in Zoetermeer? Mr. Thomas van Dijk is u graag van dienst. Het eerste gesprek is bij deze letselschade advocaat gratis en geheel vrijblijvend. Ziet u het als een informatieve kennismaking!

Het kantoor van Van Dijk is gevestigd aan het Bredewater 6 in Zoetermeer. Een afspraak maken kan telefonisch en per mail. Als tijdens de zaak blijkt dat de aansprakelijkheid vaststaat, zijn in vrijwel alle gevallen de kosten volledig te verhalen. Over het tarief worden heldere afspraken gemaakt en die afspraken worden zwart op wit gesteld. U komt dus niet voor financiële verrassingen te staan.

De heer van Dijk heeft bijzonder veel ervaring met zaken waarbij er sprake is van verkeersongelukken, arbeidsongevallen of medische fouten. Op het gebied van de whiplash geldt hij als expert. Wist u dat in Nederland ieder jaar circa 10.000 mensen betrokken raken bij een ongeval met een whiplash als gevolg. Whiplash-zaken zijn ingewikkeld, omdat vaak het oorzakelijk verband tussen het ongeluk en de whiplash betwist wordt. En ook de ernst van de gezondheidsklachten is veelvuldig punt van discussie.

LSA Letselschade advocaat

Een advocaat mag zich lsa letselschade advocaat noemen als hij of zij lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA. Advocaat Thomas van Dijk is LSA advocaat. Om toegelaten te worden tot de vereniging moet een advocaat aan zeer strenge voorwaarden voldoen.

Allereerst moet er aantoonbare, jarenlange ervaring zijn met letselschadezaken. Mr. van Dijk beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en hij voldoet dus ruimschoots aan deze eis. Andere punten waar volgens de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA aan moet zijn voldaan, zijn:

-het hebben afgerond van de Grotiusopleiding Personenschade;

-constante bijscholing op het gebied van letsel- en overlijdensschade.

De Vereniging van Letselschade Advocaten LSA beschikt over een eigen ombudsman. Iedere advocaat die lid is van de vereniging mag het Keurmerk Letselschade voeren.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/