Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf produceert megablokken op een duurzame manier

Zoek je een toonaangevend bedrijf voor de productie van megablokken? CBMegablokken uit Oosterhout is dan de partner die je zoekt. Ze hebben een eigen logistieke afdeling, wat betekent dat het de distributie, opslag en het transport van de producten in eigen beheer heeft. Dit zorgt voor snelle en efficiënte levering van bestellingen. Een ander belangrijk aspect van CBMegablokken is hun toewijding aan duurzaamheid. Het bedrijf produceert megablokken van 100% gerecycled betongranulaat of beton om hun ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Een ruime keuze uit megablokken

De megablokken van dit bedrijf zijn eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Dit is ideaal voor verschillende toepassingen. Zo kun je de blokken perfect gebruiken voor de bouw van opslagloodsen, geluidsschermen, keerwanden of afscheidingen al dan niet van tijdelijke aard. Bovendien biedt CBMegablokken uit Oosterhout een breed assortiment aan megablokken die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals opslagvakken en keringen. Dit betekent dat klanten een ruime keuze hebben en de juiste megablokken kunnen vinden voor hun specifieke behoeften. De blokken hebben afmetingen van 160 centimeter (hele blokken) of 80 centimeter (halve blokken). Ze hebben één, twee, vier, zes of acht noppen. Zoek je andere afmetingen of noppen? Laat het ze dan even weten. Ze bieden namelijk ook maatwerk en gaan graag het gesprek met je aan.

Voor iedere toepassing

Het bedrijf heeft een team van deskundige en vriendelijke medewerkers die altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten. Ze helpen je graag om de juiste oplossing voor jouw toepassing te vinden. Of dit nu in de bouw, landbouw of industrie is of dat je een particuliere toepassing hebt. De megablokken zijn stevig en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Heb je nog vragen over de blokken of wil je weten wat het bedrijf voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ze op. Je kunt ze bellen of e-mailen en vindt alle gegevens op cbmegablokken.com.

https://cbmegablokken.com/