Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

Geef de werknemers van jouw bedrijf fruit als tussendoortje

Met fruit in de kantine zorg je voor een gezonde omgeving binnen jouw bedrijf of school. Wil je er ook voor zorgen dat jouw werknemers gemakkelijk gezond kunnen eten? Dan bestel je gemakkelijk bedrijfsfruit bij Van Kekem Fruit uit Ameide. Deze experts verzorgen heerlijk fruit voor tientallen bedrijven in heel Nederland. Wanneer je gemakkelijk een lekker stuk fruit kan pakken wanneer je honger hebt, is het makkelijker om gezond te eten en houd je deze gewoonte sneller vast. Daarom is het aan te raden om altijd fruit bij de hand te hebben op jouw werkplek.

Je hebt altijd lekker fruit bij de hand met de diensten van deze experts

Wanneer je gebruikmaakt van de diensten van dit ervaren bedrijf, heb je altijd toegang tot lekker fruit op je werk. Wil je bijvoorbeeld elke maandag jouw pakket met fruit voor jouw bedrijf voor de rest van de week ontvangen? Dat kan gemakkelijk afgesproken worden. Je spreekt met dit bedrijf een vast bezorgmoment af waarop een bezorger jouw fruit komt leveren. Je kan zelf aangeven welk soort fruit je wilt ontvangen, of laat je verrassen voor de experts van dit bedrijf. Het aanbod van dit bedrijf varieert altijd en ze bieden altijd seizoensgebonden producten aan. Je weet dus altijd zeker dat het fruit dat je ontvangt van hoge kwaliteit is en de lekkerste smaak heeft.

Laat je verrassen door de specialisten van dit fruitbedrijf

Regel heerlijk fruit voor de werknemers van jouw bedrijf en sluit een abonnement af bij Van Kekem Fruit. Zo zorg je altijd voor gezonde tussendoortjes waarmee jouw werknemers genoeg vitamines binnenkrijgen. Heb je vragen over de abonnementen en andere diensten van dit ervaren familiebedrijf? Laat het deze specialisten gerust weten en stel ze jouw vragen via de contactgegevens op hun website. Deze experts vertellen je graag meer over hun verschillende producten.