Van 5 Tot 9
Image default
Management

Easy startup business ideas

 

Als je online ondernemer wilt worden maar zoekt naar goeie ideeën, dan is dit de ultieme blog. We hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet waar je vandaag nog (parttime) mee kunt beginnen. Van dropshipping tot het verkopen van niche producten, het samenstellen van abonnementsboxen, blogs, wat vind je van het idee om geld te verdienen met referrals?

Talloze mensen hebben de sprong gewaagd in het online ondernemerschap. Met de juiste bedrijfsfilosofie en hard werken, kan jij dat ook.

Helaas hebben we geen makkelijke truc voor je om in één klap een winnend idee te oppikken. Dat werkt niet. Maar we hebben wel een aantal online business ideeën en tips om je te helpen een productidee of businessmodel te vinden dat voor jou werkt en dat je kunt gebruiken terwijl je normaal werkt.

1. Begin je eigen kledinglijn

Als je al wat ontwerpideeën en wat vrije tijd hebt, kun je je eigen kleding- of t-shirtbedrijf beginnen.

Dan kun je je eigen kledinglijn opzetten met Printify, Printful, of andere soortgelijke apps. Deze apps verbinden je winkel automatisch met een textieldrukker of kledingfabrikant. Deze apps handelen ook het hele fulfillmentproces voor je af, zodat jij tijd hebt om je op het ontwerp te richten.

Waarom een kledinglijn beginnen

Het creëren van producten die mensen elke dag gebruiken geeft veel voldoening.

Zodra je Shopify-winkel is opgezet, kun je meteen beginnen met verkopen. Met apps als Printify en Printful kun je gemakkelijk je eigen kleding ontwerpen en leveren.

Je zult je ontwerpen zien uitgroeien tot iets tastbaars en winstgevend.

THINK PUP, bedrijfsconcept van kledingwinkel

We hebben Printful gebruikt om THINK PUP te lanceren, een kledingwinkel voor hondenbezitters. Na drie weken, heeft onze omzet de 1200 USD (meer dan 1000 EUR) overschreden. Het bouwen van een succesvolle t-shirt business vergt slechts een beetje tijd en onderzoek.

2. Outlet winkels

Je hebt geen magazijn vol inventaris nodig om je bedrijf te runnen. Dropshipping is het ideale business idee als je een beperkt budget hebt. Je kunt snel aan de slag door je bestaande producten op de lijst te zetten en je leverancier de bestelling te laten afhandelen, zoals het verpakken en verzenden (en de bijbehorende geautomatiseerde e-mails).

Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de obstakels die u normaal gesproken tegenkomt bij het opstarten. Waarschijnlijk het grootste voordeel van dropshipping is dat u, na het plaatsen van een grote order bij een fabrikant of leverancier, niet het risico loopt dat het product geen afzetmarkt heeft.

Waarom kiezen voor directe verkoop

U hoeft geen fysieke voorraad aan te leggen, dus u hoeft geen geld uit te geven om deze in te kopen. U begint dus met weinig financieel risico, wat een groot voordeel is, vooral in tijden van crisis.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, stuur je deze door naar een externe partij die de rest van het proces voor je afhandelt. Dit is ideaal voor startups, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als goederenbeheer of levering.

Omdat je geen magazijn nodig hebt, ben je niet gebonden aan een vaste locatie in het bedrijf. Je werkt in je huiskamer of in je favoriete koffietentje.

Lees het artikel What You Want to Sell: 5 Tips for Defining Your Product.

Lees het artikel Print on Demand: Verkoop je eigen T-shirts, boeken en meer met een minimale investering.

Verken 11 Shopify-apps om dropshipping-producten te vinden.

Bekijk de best verkopende producten en trends van het moment.

3. Verkoop je eigen kunst online

Of je nu schildert, fotografeert of muziek maakt, er zijn veel manieren om je ideeën online te krijgen en je nieuwste meesterwerken te verkopen in een mooi ontworpen online winkel.

Als je schildert of foto’s maakt, kun je apps als Printify of Printful gebruiken om je werk te verkopen als prints, canvassen of ingelijste posters. Zit je in de muziekbusiness? Verkoop dan je beats, liedjes, samples en meer als digitale downloads.

Kijk bijvoorbeeld eens naar The Drum Broker, ’s werelds grootste online bedrijf voor drumsamples. Zij hebben succesvolle en duurzame businessmodellen gebouwd met apps als FetchApp en ShipStation.

Waarom je kunst verkopen

Door je creaties in de huizen en koptelefoons van je klanten te brengen, word je een deel van hun leven.

Door je werk online te verkopen, kun je ook een platform creëren om je werk te laten zien.

Als kunstenaar is je werk geen hobby, het is je leven. Dit is een kans om je passie om te zetten in werk.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/magazine/documenten-voor-auto-verkoop/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/