Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Een aantal tips om te besparen op de leukste kindersneakers

Stel, je bent op zoek naar leuke kinderschoenen, maar je hebt een beperkt budget, wat kun je dan doen? Er valt gelukkig best wat te besparen op kinderschoenen. Zo zijn er regelmatig kortingen. Een paar keer per jaar is er zelfs een grote sale. En soms zijn tweedehands schoenen ook een goede optie. Kortom, het is zeker mogelijk om te besparen op kinderschoenen.

Tip 1 – Let op kortingen!

Trouwe klanten worden vaak beloond met extra kortingen. Tussentijdse kortingen zijn meestal wat minder hoog, maximaal 20 procent. Passen de schoenen nog net, maar moet je al wel vast naar nieuwe sneakers kijken? Wacht dan op de sale! In de kinder sneakers sale vind je de mooiste schoenen voor kleine prijsjes. In de sale kunnen kortingen oplopen tot wel 60 procent.

Het voordeel van kinderschoenen kopen in de sale, is dat je wel goede schoenen koopt. De kwaliteit en het comfort blijven namelijk hetzelfde. De sale is ook een goed moment om een extra paar schoenen te kopen. Zo loopt je kind er altijd netjes bij. Door de hoge korting is de kinder sneakers sale het beste moment om nieuwe schoenen aan te schaffen.

Tip 2 – Tweedehands schoenen kopen

Hoewel de meningen over het gebruik van tweedehands schoenen verdeeld zijn, is het een goede optie. Soms heb je geen keuze en dan is alles beter dan helemaal geen schoenen. Als je naar tweedehands sneakers kijkt, koop dan geen schoenen met een versleten zool. Let daarnaast op de pasvorm. De ene voet is de andere niet en wat het ene kind past, hoeft bij de ander niet het geval te zijn.

Tip 3 – Kies voor kwaliteit!

Schoenen van goede kwaliteit gaan over het algemeen langer mee. Deze sneakers zijn misschien niet goedkoop, maar dit verdien je terug doordat de schoenen een langere levensduur hebben. Schoenen zonder stootneus zijn snel kapot. Kies je voor sneakers met stootneus? Dan blijven de schoenen langer mooi en slijten de neuzen minder snel.

Tip 4 – Ga naar een budgetketen

Grote schoenenketens hebben veel betaalbare schoenen. Er is genoeg te kiezen, maar let op de kwaliteit! Schoenen met leer zijn beter dan imitatieleren schoenen. Leer ademt waardoor de voeten minder snel gaan zweten.

Tip 5 – Leg elke maand geld apart

Leg elke maand wat geld apart zodat het mogelijk is om schoenen te kopen op het moment dat het nodig is. Als je goed nadenkt over je uitgaven, kom je nooit voor verrassingen te staan. Een andere optie is het verkopen van de oude schoenen. Het geld dat je hiervoor krijgt, gebruik je weer om nieuwe sneakers aan te schaffen.