Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afscheid op maat bij deze uitvaartondernemer uit Rotterdam

Als je een dierbare verloren hebt kan de tijd daarna heel zwaar zijn. Niet alleen heb je rouw te verwerken, maar daarnaast moet er een heleboel geregeld worden. Daar staat je hoofd zeer waarschijnlijk niet naar, maar deze zaken moeten toch gebeuren. Het is daarom verstandig om een uitvaartondernemer in de arm te nemen voor het organiseren van de uitvaart in Rotterdam. Na een kennismakingsgesprek word je begeleid in het proces van begin tot het eind. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor de dag van het afscheid van je dierbare, en hoef je je hier niet over te bekommeren. Bij deze begrafenisondernemer en uitvaartondernemer uit Rotterdam, in de wijk Hoogvliet, ben je in goede handen voor een mooi afscheid van je geliefde.

De kosten van een uitvaart

Conceptuitvaart snapt dat ieder mens een uniek leven heeft geleid. Het is daarom niet aan de orde om een uitvaart te standaardiseren. Ieder afscheid moet uniek zijn en passen bij de overledene. Bij deze begrafenisondernemer en uitvaartondernemer uit Rotterdam-Hoogvliet kun je de uitvaart in Rotterdam gehele op maat laten maken. Om een beeld te geven van de kosten van een op maat gemaakt afscheid bij deze uitvaartondernemer uit Rotterdam zijn er een aantal concepten opgesteld.

  • Crematie budget: €1.495,-
  • Uitvaart sfeervol: €2.375,-
  • Uitvaart basis: €2.975,-
  • Uitvaart compact: €3.825-

Een uitvaart geheel naar je wensen

Bij deze begrafenisondernemer uit Hoogvliet kan de uitvaart geheel gemaakt worden naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Deze uitvaartondernemer uit Rotterdam wil dat de uitvaart een dag wordt waarop je met een goed gevoel terug kan kijken, hoe zwaar deze dag is. Iedereen verdient een waardig afscheid, en deze specialisten staan klaar om je daarbij te helpen. Je bent in goede handen bij dit bedrijf voor het drukwerk, de repatriëring en het rouwvervoer. Ook voor de verzorging, kleding en de opbaring van de overledene wordt gezorgd door deze specialisten wanneer je dat wenst.

https://www.conceptuitvaart.nl/