Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Herstellen na een operatie met deze artikelen voor de thuiszorg

Heeft u een zware operatie gehad of staat er een operatie op de planning? Het herstel na zo’n operatie kan langdurig zijn en u wilt hierbij de beste hulp krijgen. Soms is het echter toch wel fijn om zoveel mogelijk zelf te doen. De artikelen voor de thuiszorg van Zorgthuiswinkel.nl helpen u met nét dat beetje extra zelfstandigheid. Zo koopt u in hun webshop of in hun winkel in Rijen diverse artikelen die u helpen bij het aankleden. Hun knopenhaken zorgen ervoor dat u zelf de knopen van uw blouse kunt dichtdoen. Ook verkoopt dit bedrijf diverse aankleedhulpen voor sokken en panty’s én u koopt hier extra lange schoenlepels, waardoor het eenvoudiger is om zelf uw schoenen aan te trekken. 

Comfortabeler leven

Ook als u na een operatie op doktersadvies in bed moet blijven, neemt u een kijkje in de webshop van Zorgthuiswinkel.nl om het assortiment aan artikelen voor de thuiszorg te bestuderen. Als u het niet prettig vindt om de dekens op uw huid te hebben, omdat u verwondingen heeft waar u dan last van krijgt, koopt u een in hoogte verstelbare dekenboog. Daarnaast koopt u bij dit bedrijf diverse rugsteunen, waardoor u comfortabel rechtop kunt zitten en diverse losse tafels die je over het bed kunt schuiven. Zo heeft u in bed toch uw eigen tafel waaraan u kunt eten, schrijven of iets anders. U kiest voor een tafel die met poten op de grond staat en u eenvoudig over het bed kunt laten hangen of u kiest voor een dienblad met poten die u op uw bed zet.

Bestel hulpmiddelen die u helpen met lopen

U koopt in deze webshop of hun winkel in Rijen ook artikelen voor de thuiszorg die zijn gemaakt voor het verbeteren van uw mobiliteit. U koopt hier krukken, looprekken, loopstokken en rollators. Diverse van deze producten zijn in hoogte verstelbaar én er zijn artikelen voor ieder gewicht beschikbaar. Wilt u meer informatie over de hulpmiddelen van deze webshop? Neem dan contact op via de contactgegevens op hun website of ga naar hun winkel.