Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Een elektrische driewieler

Gaat het fietsen de laatste tijd een stuk lastiger? Maar vind je het zo geweldig om te doen dat je graag nog wilt blijven fietsen? Dan hebben wij een ideale oplossing! Namelijk een elektrische driewieler. Op deze manier verplaats jij je gemakkelijk van A naar B terwijl je toch nog heerlijk buiten bent en het gevoel van fietsen ervaart. Wil je meer weten over een driewieler? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Op zoek naar een driewieler

Zijn de fietsen die je hebt gezien niet helemaal naar jouw wens? Geen probleem! Een bijkomend voordeel van een driewieler is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires maakt Huka.nl de driewieler die bij jullie past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand en nog veel meer. Daarnaast kan de driewieler voorzien worden van elektro ondersteuning. Tevens heb je de mogelijkheid om de elektrische driewieler te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken. 

Een duofiets

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de duofiets. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. 

Een driewieler aanschaffen

Een elektrische driewieler kopen is geen alledaags product, zodoende biedt Huka.nl de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen zij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka.nl in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/