Van 5 Tot 9
Image default
Vervoer en transport

Een extra steuntje in de rug tijdens de ochtendronde met een elektrische bakfiets

Een elektrische bakfiets geeft u net wat extra steun in de rug als u in de ochtend de kinderen naar school gaat brengen of de boodschappen gaat doen. Een bakfiets is ontzettend handig wanneer de kinderen (nog) niet zelfstandig kunnen fietsen of wanneer u bijvoorbeeld huisdieren heeft. De hond vindt het namelijk ook fantastisch om voor in de bak te zitten terwijl u door de stad heen cruiset. Ook is de bakfiets steeds populairder bij bedrijven om pakketjes en poststukken te bezorgen of om intern te verplaatsen, bijvoorbeeld in de Randstad of bij bedrijven die meerdere vestigingen hebben.

Bekijk het ruime assortiment in de webshop

Bent u erover aan het nadenken om een gewone of een elektrische bakfiets te kopen? Dan is het logisch dat u zich goed wilt oriënteren. Deze fietsen zijn namelijk een flinke investering, waardoor u er zeker van wilt zijn dat u er lang plezier van heeft en de fiets ook daadwerkelijk bij uw gebruiksdoelen past. Bij Fietskar.nl vindt u de volledige collectie in de online shop waar u op het gemak rond kunt browsen om de perfecte elektrische bakfiets te vinden. Alle kenmerken en specificaties staan hierbij vermeld. Bovendien kunt u hier ook op de kenmerken filteren – een handige manier om precies de fiets te vinden die u zoekt.

Geniet snel van uw nieuwe elektrische bakfiets

Wilt u graag een nieuwe elektrische bakfiets kopen bij dé specialist op dit gebied, Fietskar.nl? Dan wordt uw nieuwe fiets gratis verzonden. Bij bestellingen boven de €75,- worden namelijk geen verzendkosten gerekend! Op deze manier kunt u snel van uw nieuwe fiets genieten en deze in gebruik nemen. Heeft u vragen tijdens het zoeken naar een nieuwe bakfiets? Dan helpen de deskundige medewerkers u graag verder wanneer u contact opneemt met de klantenservice. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom in Hilversum, waar u indien gewenst ook een testrit kunt maken op een elektrische bakfiets. Dit is handig wanneer u nog twijfelt over het kopen van een bakfiets.