Van 5 Tot 9
Image default
Sport

Sporten op een fitness vloer?

Wil jij je eigen sportschool voorzien van een echt fitness vloer? Of wil jij de slaapkamer die toch niet gebruikt wordt omtoveren tot je eigen homemade gym? Zorg er dan voor dat je rubberen tegels koopt om er een fitness vloer van te maken. Je kunt ze makkelijk in elkaar klikken waardoor je snel een vloer hebt gelegd. Deze is dan speciaal voor het sporten.

Wat voor soort fitness vloeren zijn er?

Ze zijn gemaakt van rubber wat heel handig is om op te sporten. Dit komt omdat ze antislip zijn en schok dempend. Zo is het veilig te gebruiken en zal de ondervloer niet beschadigen. De rubberen tegels stinken daarnaast ook niet, het is bijna geurloos. Je zult uiteraard altijd een lichte rubbergeur ruiken, maar hier heb je geen last van. Wanneer je ze in je eigen huis legt zullen je buren en/of huisgenoten er ook geen last van hebben dat jij weer eens bezig bent met je work-out. Ze zijn duurzaam en bevatten geen giftige stoffen. Zo kan iedereen lekker sporten op een goede vloer. Je hebt keuze uit lossen tegels of de vloer op een rol. Zo past het in elke ruimte, groot of klein. Ook zijn ze makkelijk schoon te houden. Gebruik een milde oplossing van groene zeep en water, hiermee kun je de vloer op een goede manier reinigen.

Kosten fitness vloer

Je hebt al voordelig een eigen fitness vloer in je huis of in je bedrijf. Dit kan dan een gym of een fysio praktijk zijn. Voor al deze doeleinden is deze vloer perfect. Prijzen verschillen natuurlijk wel in welke vloer je kiest en hoeveel m2 je nodig hebt. Kijk ook eens in de fabrieksoutlet voor echt scherpe prijzen. Neem even contact op voor meer informatie mocht dat nodig zijn.