Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goede regenoverall is essentieel bij het werken onder de juiste omstandigheden

Als u een bedrijf heeft waarvoor men vaak buiten werkt, dan is het belangrijk om uw werknemers goed te beschermen tegen weer en wind. Goede werkkleding is hierbij heel belangrijk. Een onderdeel hiervan is een stevige regenoverall. Hiermee werken uw medewerkers namelijk veel prettiger. Men blijft droog, ook omdat men niet bezweet raakt door de ademende stof. Hierdoor werken uw medewerkers op een prettige manier, waardoor ze extra veel werk verzetten.

Een goede regenoverall herkent u hieraan

We hebben het steeds over een goede regenoverall, maar wat is dat eigenlijk? Een regenoverall moet natuurlijk goed beschermen tegen de regen en andere neerslag, maar hij moet uw medewerkers ook goed warm houden. Tegelijk moet zo’n overall ook ademend zijn. Want het regent natuurlijk niet alleen bij koud weer. Zeker na een warme zomerdag kunnen er ook flinke onweersbuien vallen, met veel regen. Maar ook in de winter is een regenoverall van Dolfing Druten B..V perfect, als het hagelt en sneeuwt en het koud is. Hoe hard het ook regent, hagelt of sneeuwt, met deze perfecte regenoverall werken u en uw medewerkers altijd onder de juiste werkomstandigheden.

Voor de juiste regenoverall hoeft u niet ver te rijden

Wilt u voor uw personeel ook de perfecte regenoverall kopen, die perfect is voor het hele jaar door? De werkkleding van Dolfing Druten B.V. is eenvoudig verkrijgbaar bij dealers in het hele land. Er zit er dus vast ook een bij u in de buurt, kijk maar op de website van deze specialist. Hier vindt u overigens ook de collectie met andere werkkleding, zoals regenbroeken, reflecterende werkkleding en kruipbroeken. Voor ieder bedrijf in elke branche heeft Dolfing Druten B.V. namelijk de juiste werkkleding. Ontdek het hele assortiment online of ga langs bij een dealer bij u in de buurt. Heeft u eerst advies nodig? Neem dan contact op met deze specialist.

https://www.dolfing.nl/