Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u ruimte huren voor uw gezondheidscentrum in de buurt van Zevenaar?

Als u een zorginstelling heeft, dan kan het wijs zijn om u te verdiepen in de mogelijkheden om een ruimte te huren. Als u een gezondheidscentrum in de buurt van Zevenaar heeft, dan kunt u terecht bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Deze particuliere belegger houdt zich bezig met het verhuren van onroerend goed aan particulieren, ondernemers en instellingen. Door kleinschalige en flexibele overeenkomsten op te stellen maken ze het aantrekkelijk om onder andere bedrijfshallen, kantoren, kinderdagverblijven, zorginstellingen en werkplaatsen te verhuren.

Een kleinschalige en flexibele particuliere belegger

Als u interesse heeft in het huren van een ruimte voor uw gezondheidscentrum in Zevenaar of regio Arnhem, dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Zo is het mogelijk om een sales-lease-back-deal te sluiten met dit bedrijf. Om u vrij te houden van uw liquiditeiten verkoopt u dan uw pand aan deze specialisten en huurt u deze terug. Daarnaast verhuurt dit bedrijf ruimten in diverse segmenten, waaronder werkruimten, praktijkruimten, kantoorruimten, winkels of horeca- en cateringgelegenheden. Met name de verhuur van kleinschalige locatie voor ZZP’ers, ondernemers en (zorg)instellingen is een kernpunt binnen deze organisatie. Voor het huren van een ruimte voor uw gezondheidscentrum kunt u daarom uitstekend bij deze verhuurder in Zevenaar terecht. Door de ruimten die zowel geschikt zijn voor een korte huurperiode als voor een huurcontract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van drie maanden, is het een geschikte verhuurder voor diverse organisaties.

Ontdek de mogelijkheden van deze verhuurder

Wilt u een ruimte huren voor uw gezondheidscentrum in Zevenaar of omgeving Arnhem bij deze ondernemer? Neem dan contact op met Van Keulen Vastgoed – Verhuur en maak een afspraak. Dit bedrijf is telefonisch te bereiken of per e-mail en bespreekt graag met u wat er mogelijk is voor uw onderneming binnen de gezondheidssector. Bent u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij deze verhuurder? Bekijk dan het aanbod online en laat u verrassen door de mogelijkheden.

https://vankeulenverhuur.nl/