Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Een makelaar uit Hilversum vergroot uw woonplezier

Bent u op zoek naar een makelaar uit Hilversum die u kan helpen met de aankoop van uw woning? Het kopen van een woning is een grote beslissing en deze maakt u natuurlijk niet zomaar. Als u kiest voor begeleiding van een aankoopmakelaar, wat erg verstandig is, is het belangrijk dat dit een betrouwbare makelaar is. Een makelaar met een gedegen kennis van de huizenmarkt in de betreffende regio en een goede service voor u als klant. Een goede makelaar denkt met u mee en kan al uw vragen omtrent de komende koop voor u beantwoorden.

Dorenbosch|Rasch Makelaars kent de regio als geen ander

Een makelaardij die zeker thuis is in Hilversum is Dorenbosch|Rasch Makelaars. In 2004 besloten Patrick Dorenbosch en Carel Rasch hun ervaring en kennis van de Gooische makelaardij te bundelen. U kunt dus rekenen op twee zeer ervaren Register Makelaar Taxateurs die op al uw vragen een antwoord hebben. Daarnaast draaien zij al lang mee op de huizenmarkt, waardoor ze precies weten wat er speelt in deze regio. Bij beide heren staat persoonlijk contact voorop en er zijn al veel tevreden klanten die meermaals van de diensten van deze makelaar uit Hilversum gebruik hebben gemaakt.

Een uitgebreid aanbod van verschillende diensten

Naast een uitgebreide aankoopbegeleiding kunt u bij deze makelaar in Hilversum ook terecht voor een scala aan andere diensten. Bent u op zoek naar een woning die u wilt huren? Voor zowel huur als verhuur van uw woning kunt u hier terecht. En voor ook het huren of kopen van bedrijfs onroerend goed kunt u hier terecht. Uiteraard helpt deze makelaar uit Hilversum u ook graag met de verkoop van uw woning. Naast Hilversum beslaat het werkgebied ook de naastgelegen plaatsen als Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren et cetera. Benieuwd naar de opties voor uw persoonlijke situatie? Bij deze makelaar in Hilversum bent u altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.