Van 5 Tot 9
Image default
Vakantie

Op de motor door de Ardennen?

Zomertijd is vakantietijd. Dat betekent plannen maken voor een vakantie. Met vliegtuig, auto of motor? Motorvakanties zijn in opkomst. Vooral de motorvakantie in de Ardennen zijn in trek. Met de motor scheuren door de prachtige natuur, bergpassen en kleine dorpjes, de Ardennen is een ideale regio voor een vakantie op de motor. Voor uw motorvakantie hebben we een tal van verschillende accommodaties in de Ardennen.

Waar verblijft u tijdens uw motorvakantie?

Een motorvakantie in de Ardennen kan op vele manieren, het kan van kamperen in de bossen tot verblijven in een luxe huis. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende soorten accommodaties. Van kleine chalets voor 2 tot 4 personen tot een groot vakantiehuis waar je met de gehele familie kunt verblijven. Bijvoorbeeld als u alleen op de motor reist en de rest met de auto komt. Wellicht vindt u het ook leuk om tijdens uw motor vakantie te kiezen voor een origineel verblijft. Denk bijvoorbeeld aan een accommodatie zoals een molen of boerderij die omgebouwd zijn tot vakantiehuizen. Na een hele dag op de motor wilt u tijdens uw motorvakantie misschien ook iet s luxe en ontspanning. Zo hebben we verschillende huizen in ons portfolio waar een zwembad bij zit, of een sauna of een whirlpool. Ideaal om te warmen na een dag rijden in de wind tijdens uw motorvakantie.

 

De ideale regio voor een motorvakantie

 De Ardennen is een ideale regio voor de motorvakantie. Er is prachtige natuur waar u doorheen kunt rijden. Wilt u een stoppen, dan zijn er genoeg mooie uitkijkpunten onderweg. Nog niet actief genoeg tijdens uw motorvakantie? Dan kunt u er ook voor kiezen om te wandelen door de bossen, hiken door de heuvels of kajakken door de wilde rivieren. Met de motor kunt u ook langs alle leuke dorpen en steden rijden of langs de kastelen die her en der door de Ardennen verspreid zijn. Een motorvakantie in de Ardennen verveelt dus zeker niet. Wilt u een verblijf boeken voor uw motorvakantie? Kijk op onze website voor beschikbaarheid en actuele prijzen.