Van 5 Tot 9
Image default
Woning en Tuin

Een musk geurblok voor een heerlijke geur in huis

Wil je graag dat je huis heerlijk ruikt? Bekijk dan eens de geurblokjes van Quinn Wood in Schiedam. De blokjes blijven tot een jaar lang een heerlijke geur verspreiden in huis. Wil je dat elke ruimte lekker ruikt? Leg dan bijvoorbeeld een musk geurblok in verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Als je wil dat je kleding of linnengoed lekker ruikt, kun je de blokjes in de kast leggen. Plaats ze dan wel in een schaaltje om vlekken in de kleding te voorkomen. Je kunt de blokjes in een schaaltje leggen, maar het is ook mogelijk om ze te laten smelten op de verwarming of onder een waxinelichtje. Wil je nog meer artikelen voor je huis kopen? In hun assortiment vind je ook zijdebloemen, sierkussens en placemats voor in huis.

Welke producten vind je allemaal in het assortiment van deze webwinkel?

Als je het thuis gezellig wilt maken, helpt Quinn Wood je daar graag bij. Ze bieden diverse producten aan, zoals lampen, dienbladen, schalen en geurblokjes. Kies voor een musk geurblok of ga voor de heerlijke geur van jasmijn. Wil je je interieur opfleuren? Dan zijn de zijdebloemen voor in huis die deze expert aanbiedt ideaal. Ze bieden zowel zijdebloemen als droogbloemen aan. Droogbloemen zijn gedroogde bloemen die geen water meer nodig hebben en tot een halfjaar mooi blijven. Wil je dat je bloemen altijd mooi blijven? Kies dan voor zijdebloemen. Deze bloemen verwelken niet en daar heb je dus nog jarenlang plezier van!

Bestel geurblokjes en accessoires voor in huis snel online

Wil je een musk geurblok of zijdebloemen voor in huis bestellen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van deze webwinkel online. Wil je liever in het echt shoppen? Bezoek dan de showroom in Schiedam en bekijk het aanbod met eigen ogen. De medewerkers adviseren je graag als je nog vragen hebt over de producten.