Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Een professionele fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapeut in de nabije omgeving van Kaatsheuvel? Dan kunt u uitstekend terecht bij Fysio Loon op Zand. Deze deskundige fysio beschikt over een ruime praktijk waar ze zowel fysiotherapie als manuele therapie aanbieden. Er zijn meerdere fysiotherapeuten werkzaam bij deze fysio in Loon op Zand, allemaal zeer ervaren en deskundig. Bovendien hebben alle therapeuten hun eigen specialisaties waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste zorg. Wat uw klachten ook zijn, de experts van Fysio Loon op Zand kijken graag met u mee naar de beste oplossing

Valpreventie voor ouderen

Naast fysiotherapie en fysiofitness, biedt Fysio Loon op Zand ook een cursus valpreventie aan voor ouderen. Beweegt u weinig omdat u bang bent om te vallen? Dan kan een valpreventie training van deze fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel uitkomst bieden. Met name na ziekte of na een ziekenhuisopname kan het eng zijn om weer veel te bewegen. Dit is heel normaal, maar gelukkig kan hier wel iets aan gedaan worden. Tijdens een cursus valpreventie krijgt u bepaalde evenwichtsoefeningen waarmee u leert stabieler te staan. U heeft de keuze uit diverse cursussen die allemaal verschillen in lengte en inhoud. Na een valpreventie training van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysio Loon op Zand, kunt u binnenkort weer zorgeloos een wandeling maken, boodschappen doen of andere activiteiten uitvoeren.

Maak een afspraak met een van de therapeuten

Heeft u bepaalde klachten bij het bewegen of heeft u last van spier- of gewrichtspijn? Neem dan contact op met deze fysio in Loop op Zand, nabij Kaatsheuvel, voor een fysiotherapiebehandeling van een professionele fysiotherapeut. Ook als u geïnteresseerd bent in een cursus valpreventie of fysiofitness, kunt u terecht bij Fysio Loon op Zand. Ontdek de mogelijkheden via de website van deze specialist en kijk welke behandeling voor u het meest geschikt is.