Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een vacature voor industrieel product ontwerper die veel afwisseling biedt

Zoekt u een uitdagende nieuwe functie? Of wenst u een baan met meer variatie en bent u werkzaam als industrieel product ontwerper? Dan is de vacature industrieel product ontwerper die Lencon uit Noordwijk heeft openstaan allicht wat voor u. Dit bedrijf staat klaar voor een brede portefeuille aan klanten uit uiteenlopende sectoren. Hier vallen zowel start-ups als multinationals onder en alles daar tussenin. Hierdoor zijn de opdrachten die binnenkomen ontzettend gevarieerd en is geen dag hetzelfde. Als u van afwisseling houdt, is het dus zeker een goed idee om op deze vacature voor een industrieel product ontwerper te solliciteren!

Productrealisatie geheel of gedeeltelijk aan een expert uitbesteden

Natuurlijk kunnen niet alleen werkzoekenden die en vacature voor industrieel product ontwerper zoeken bij Lencon terecht. Het bedrijf staat ook voor klanten in uiteenlopende sectoren klaar die een nieuw product op de markt willen brengen. Ze verzorgen alle stappen van productrealisatie vanuit hun vestiging in Zuid-Holland, maar kunnen desgewenst ook delen van het proces bij u op locatie uitvoeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om extra mankracht in te huren bij dit bedrijf. U heeft dan het personeel dat nodig is om uw productrealisatie in Zuid-Holland of daarbuiten succesvol te maken. Dat is handig wanneer u tijdelijk te weinig personeel heeft door ziekte of verlof, maar kan ook helpen in een drukke periode. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om delen van het proces of het complete proces aan deze specialist uit Noordwijk over te laten. U bepaalt dus zelf de mate waarin u het werk uitbesteedt.

Ontdek de mogelijkheden die deze specialist in productrealisatie biedt

Wilt u graag uw productrealisatie geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan een expert uit Zuid-Holland? Neem dan contact op met Lencon en ontdek de mogelijkheden voor uw product. Het bedrijf denkt graag met u mee om tot een eindresultaat te komen dat aan al uw wensen en noden voldoet.