Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Dit uitvaartcentrum in Lisse beschikt over het SKU-keurmerk

Bij uitvaartcentrum Van der Putten & Dunweg in Lisse staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze zijn lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen en beschikken tevens over een SKU-keurmerk. Hierdoor zijn ze in staat om mee te denken met vernieuwingen binnen de branche en kunnen ze een uitvaart op maat verzorgen. Naast dat hun medewerkers professioneel te werk gaan, zorgen ze ook voor een persoonlijke en betrokken dienstverlening. Ze staan stil bij uw wensen en ontzorgen u zoveel mogelijk.

Welke zaken moeten voor een uitvaart geregeld worden?

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Er moeten diverse zaken geregeld worden en daarnaast is het natuurlijk al een moeilijke periode voor u en uw naasten. De ervaren en betrokken medewerkers van Van der Putten & Dunweg nemen graag het organiseren van de uitvaart voor u uit handen. Zo helpen ze u onder andere bij het regelen van:

  • Uitvaartvervoer
  • Uitvaartfotografie
  • Uitvaartmuziek
  • Uitvaartkist

Dit zijn voornamelijk zaken voor tijdens de uitvaart zelf, maar ook bij zaken die vooraf geregeld dienen te worden, staan deze professionals voor u klaar. Denk hierbij aan het doen van aangifte van overlijden. Dit dient gedaan te worden bij de Burgerlijke Stand in de gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar ze nemen dit ook graag voor u uit handen. Ook voor het regelen van de rouwkaart en rouwadvertentie schakelt u dit uitvaartcentrum uit Lisse in.

Maak een afspraak met een uitvaartconsulent

Waarvoor u dit uitvaartcentrum in Lisse ook inschakelt, u krijgt voldoende rust, ruimte en aandacht om beslissingen te maken voor een passende uitvaart. Maak een afspraak met een uitvaartconsulent van Van der Putten & Dunweg en bespreek uw wensen. Hiervoor kunt u zowel telefonisch als per e-mail contact met hen opnemen. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.vanderputtenendunweg.nl/