Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Energiebesparende ledverlichting voor bedrijven

Wilt u ook energiebesparende ledverlichting gebruiken voor uw bedrijven? Dan is Lux Systems het installatiebedrijf dat u zoekt. Als producent en actieve verkoper van ledverlichting voor bedrijven, is deze lichtexpert een uitzondering op de lichtmarkt. Door hun nauwe samenwerking met verschillende groothandels in Europa en China kunnen zij, voor een relatief lage prijs ledverlichting aanbieden, in tegenstelling tot andere lichtaanbieders.

Op welke manier bieden zij ledverlichting aan voor bedrijven?

Op de website van www.luxsystems.nl vindt u de verschillende mogelijkheden aan ledverlichting voor bedrijven. Zo geeft Lux Systems voor ieder bedrijf een persoonlijk verlichtingsadvies, omdat geen enkel bedrijfspand hetzelfde is. Daarnaast worden uw wensen omtrent de ledverlichting ook meegenomen in dit verlichtingsadvies. Zij bieden namelijk drie opties binnen hun diensten, namelijk:

  • Optie één: volledig nieuwe ledverlichting inclusief armaturen plaatsen. Hierdoor kunt u zelf de verdeling bepalen en de hoeveelheid ledverlichting per afdeling.
  • Optie twee: ledverlichting door middel van panelen laten plaatsen. Deze panelen geven zowel licht, maar hebben ook de functie op bacteriën, schimmels en virussen te doden.
  • Optie drie: light for light. De mogelijkheid waarbij de huidige armaturen blijven zitten en enkel de verlichting wordt verwisseld voor ledverlichting.

Zoals u al merkt is er genoeg keuze om uit te kiezen. Hierdoor is het zo van belang dat de lichtexpert bij uw kantoorpand langskomt om een geschikt verlichtingsadvies te geven. Ook op het moment dat u uw bedrijfspand aan het renoveren bent, kan dit bedrijf ledverlichting regelen voor bedrijven. Zij denken graag met u mee.

Maak uw afspraak voor verlichtingsadvies

Ongeacht welke situatie aansluit op het advies en uw wensen, Lux System staat voor u klaar. Laat u informeren over de diverse opties omtrent ledverlichting voor bedrijven en kies welk type ledverlichting het beste bij uw bedrijf past. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met hen door middel van de contactgegevens op hun website.