Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gemak voor u en uw klanten met een brievenbusdoos

Een brievenbusdoos biedt zowel voor u als voor uw klanten veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het bezorgmoment niet uitmaakt. Uw klant hoeft er niet voor thuis te blijven, want de brievenbusdoos valt vanzelf in de brievenbus. Dit is een groot voordeel aangezien veel mensen overdag werken en dus vaak niet thuis zijn als de bezorger aan de deur staat. Als u gebruik maakt van gewone verzenddozen dan moet uw klant zijn pakket op een afhaalpunt ophalen of een volgend bezorgmoment afspreken. Dit brengt alleen maar extra vertraging met zich mee. Als de artikelen in een brievenbusdoos kunnen worden verpakt kunt u vrijwel altijd uw belofte “vandaag besteld is morgen huis” waar maken richting uw klanten.

Welke artikelen lenen zich voor een brievenbuspakje?

Als u gebruik wilt maken van brievenbusdozen in plaats van gewone verzenddozen dan moet u er rekening mee houden dat de afmetingen de maxima die gelden voor brievenbuspost niet overschrijden. Hier heeft PostNL regels voor opgesteld die terug te vinden zijn op hun website. Als u een doos gebruikt maakt het niet uit, want deze wordt immers door een bezorgdienst afgeleverd. Brievenbusdozen zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Als u altijd kleine items verstuurt zoals bijvoorbeeld sieraden of contactlenzen, dan kunt u gebruik maken van een kleiner formaat. Dit scheelt nog eens extra in de aanschafkosten en het verzendtarief.

Bespaar op de inkoop van verpakkingsmateriaal

Als u een professioneel bedrijf heeft dat regelmatig pakjes verstuurt, dan wilt u hierin natuurlijk goed voor de dag komen en geen gebruik maken van verzenddozen die u zelf ontvangt van leveranciers. Bestel uw verpakkingsmateriaal daarom online bij Twinpack. Hier vindt u een uitgebreid assortiment verpakkingsmateriaal, geschikt voor tientallen toepassingen. Van een brievenbusdoos tot verzenddozen. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op uitstekenede kwaliteit. Voor grote orders kunt u vooraf een offerte opvragen. Wilt u de dozen laten personaliseren met uw bedrijfsnaam of logo? Ook dit is mogelijk bij Twinpack!