Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Een spoed woningontruiming kunt u nu snel regelen

Soms is er haast bij een woningontruiming. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een woning moet worden gesloopt of als de bewoners het huis in chaos hebben achtergelaten. Een woning ontruimen kost de nodige tijd. Als u dit zelf niet kunt doen dan zijn er gelukkig gespecialiseerde bedrijven die dit voor u kunnen regelen. Een woning ontruimen moet zo efficiënt mogelijk gebeuren en deze bedrijven hebben hier ruime ervaring mee. Ze werken samen met kringloopwinkels en opkopers zodat inboedel die nog bruikbaar is niet zomaar op de vuilstort belandt.

Woningontruiming regelen inclusief schoonmaak

Soms is woningontruiming alleen niet voldoende. Een huis kan door een huurder of vorige eigenaar zo smerig zijn achtergelaten dat een grondige schoonmaak noodzakelijk is. Ook hiervoor kunt u een beroep doen op een bedrijf dat deze klus voor u kan klaren. Nadat de inboedel is verwijderd wordt de woning grondig schoongemaakt zodat nieuwe bewoners in een schoon huis komen en niet extreem veel geld en tijd kwijt zijn om de woning op te knappen. U kunt ook schade laten herstellen of de tuin laten snoeien of leeghalen indien gewenst.

Wie kan mij helpen een verwaarloosde woning te ontruimen?

Wilt u een woningontruiming laten uitvoeren, neem dan contact op met Woningontruiming Regionaal. Zij zijn actief in diverse steden in Nederland en kunnen ervoor zorgen dat de woning snel en efficiënt wordt leeg gehaald. U kunt de woningontruiming indien nodig ook met spoed laten uitvoeren, dit is bijvoorbeeld het geval als er een probleem is met ongedierte. Een woning ontruimen gebeurt altijd na inspectie en met een vooraf verstrekte prijsopgave. Zo weet u waar u aan toe bent en is duidelijk welke werkzaamheden worden uitgevoerd. U kunt contact opnemen met dit bedrijf door een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u gezocht om uw opdracht door te spreken en deze in te plannen.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een massage met je lichaam en geest?

Bedrijfsmakelaar

Ontwerp een eigenzinnige tuin samen met de hovenier in Roosendaal