Van 5 Tot 9
Image default
Wijn

Geniet thuis van de beste wijnen thuis met dit wijnabonnement

U wilt natuurlijk altijd goede wijn in huis hebben als u houdt van een goede wijn. Wijnhuis Oktober is dan waar u moet zijn, want hier hebben ze deze wijnen. Deze worden u aangeraden door echte wijnkenners. Wilt u altijd kunnen genieten van een goede wijn, sluit dan een wijnabonnement af. Hierin zitten altijd de beste wijnen, afgestemd op het seizoen en uw smaak. Ook vindt u in het pakket rode, witte, en roséwijnen. Kies dus het wijnabonnement dat bij u past, dan geniet u optimaal. Op deze manier kan iedereen genieten van de beste wijnen ter wereld.

Kies precies dat wijnabonnement met wijnen die u lekker vindt

Als u een wijnabonnement wilt afsluiten, kunt u terecht bij Wijnhuis Oktober in Breda, Noord-Brabant, waar u drie soorten abonnementen kunt afsluiten. Dit heeft vooral te maken met de hoeveelheid wijn, want u kunt kiezen uit 3, 6 of 12 flessen wijn. Kies ook voor een wijnpakket per maand of per kwartaal. Als u kiest voor een kwartaal, dan ontvangt u uw wijn in maart, juni, september en december. U ontvangt altijd een wijn die past bij het seizoen en seizoensgerechten. Zo drinkt u zwaardere rode wijnen in de winter, en lichtere witte wijnen en roséwijnen in de zomer.

Een gezellige wijnproeverij bij u thuis met familie en vrienden

Geniet u graag samen met familie en vrienden van een lekker wijntje? Organiseer dan samen met Wijnhuis Oktober een heuse wijnproeverij bij u thuis. Tijdens zo’n proeverij geniet u samen van een lekker wijntje, en ook geniet u van veel gezelligheid. Maar dat is niet alles, want u leert er ook nog van, want in het wijnpakket zit ook nog eens informatie over de wijn. Heeft u interesse in een wijnabonnement, of wilt u een wijnproeverij bij u thuis organiseren? Schakel altijd Wijnhuis Oktober in. De specialisten hier voorzien u graag van persoonlijk advies.