Van 5 Tot 9
Image default
Auto's en Motoren

Occasions in Harderwijk en Nunspeet

De autogarage in Harderwijk en Nunspeet is een specialist als het gaat om bijvoorbeeld het repareren van uw auto, maar ook als het gaat om het verrichten van de nodige onderhoud. Dagelijks brengen veel mensen hun auto dan ook naar de autogarage en deze vertrekken uiteraard tevreden met een goed onderhouden auto. Naast deze diensten verkoopt de autogarage echter ook auto’s in de showroom. Hieronder vallen gloednieuwe auto’s, maar ook zeer diverse occasions. Hieronder leest u daar meer over.

 

Verschillende soorten occasions

In de showroom bevinden zich veel verschillende occasions. Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak en daarom kunt u bij ons in de showroom tal van occasions vinden. Misschien houdt u wel van kleine auto’s en komt u een kijkje nemen naar de kleinere occasions in de showroom. Het kan echter ook zijn dat u bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding heeft gehad of zelf simpelweg houdt van wat grotere auto’s. Ook deze zijn uiteraard beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit auto’s die op benzine rijden, auto’s die op diesel rijden, maar ook elektrische auto’s. Verder zijn er zowel handgeschakelde auto’s als automaten. Kortom, er is genoeg keuze als het gaat om tweedehands en nieuwe auto’s.

 

Neem een kijkje

Indien u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een occasion of als u simpelweg een ideetje wilt krijgen kunt u hiervoor uiteraard langskomen in de showroom, maar u kunt ook voor uw eigen gemak eerst een kijkje nemen op de website. Daar vindt u onder andere veel verschillende auto’s die zich in de showroom bevinden, maar u kunt ook nog eens een prijsindicatie krijgen. Tevens heeft u de mogelijkheid een afspraak te maken als u bijvoorbeeld een specifieke auto om een bepaald tijdstip wilt komen bezichtigen. U bent dan uiteraard van harte welkom. Ook voor de antwoorden op veel vragen kunt u terecht op de website, maar u kunt ook contact opnemen met de gegevens op de pagina indien u persoonlijk uw vragen beantwoord wilt hebben.