Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

Heerlijke biologische koffie vind je bij deze ambachtelijke koffiebranderij

Slow-roast koffie is een kunst en dat neemt koffiebranderij CoffeeXperts ter harte. Zij hebben deze methode geperfectioneerd door het gebruiken van een geavanceerde machine, en natuurlijk ook veel geduld. In de webshop van deze koffieproducent zijn veel verschillende koffiebonen te vinden van over de hele wereld. Zo hebben ze bijvoorbeeld koffiesoorten afkomstig uit Peru en Costa Rica, maar het is ook dichterbij huis te vinden, zoals West Friesche koffie. Voor iedere koffieliefhebber hebben zij er wel wat tussen zitten.

Bekijk het brede aanbod van deze koffiebranderij

Naast dat deze koffiebranderij veel koffiesoorten in de aanbieding heeft, zijn deze ook nog eens biologisch. Dit wil zeggen dat koffieboeren onder goede omstandigheden werken en een eerlijke prijs ontvangen voor hun bonen. Daarnaast worden de koffiebonen verbouwd zonder schadelijke chemische stoffen en worden ze ook niet verwerkt. Dit zorgt voor de authentieke en natuurlijke koffiesmaak die zo kenmerkend is voor de koffie van CoffeeXperts. Kortom, het koffieaanbod van deze specialist zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar ook nog eens voor een goed gevoel!

Heerlijke koffie voor in jouw horecazaak

Natuurlijk kunt u de verschillende koffiesoorten van deze gespecialiseerde koffiebranderij ook in huis halen voor jouw horecazaak. De hoge kwaliteit en verse en volle smaak zullen jouw klanten intens laten genieten bij elk kopje koffie. Dankzij het proefpakket van vier verschillende koffiesoorten kun je jouw klanten veel verschillende koffiesoorten uit laten proberen. Ook handig zijn de biologische reinigingsproducten om jouw koffieapparaat goed mee te kunnen onderhouden. Zo zorg je keer op keer voor een lekker kopje koffie, zonder dat de smaak verloren gaat door een slecht onderhouden machine.

Plaats direct je bestelling online

Plaats eenvoudig je bestelling via de webshop en ontvang binnen drie werkdagen al de heerlijke koffiebonen. Uiterlijk één werkdag na het roosteren wordt de koffie naar jouw opgestuurd. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je vers gebrande koffiebonen in huis hebt om jezelf en jouw gasten mee te verwennen.