Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

De geschiedenis van de headshop in 5 minuten

De geschiedenis van de headshop in 5 minuten

Wil jij graag marihuana roken maar heb je niet de juiste hulpartikelen in huis? Bij een headshop vind je alle accessoires die je nodig kan hebben bij het roken van een jointje. Denk hierbij aan producten als lange vloei, tips, aanstekers, grinders of waterpijpen. Als je op zoek bent naar een headshop met een groot assortiment dan ben je bij 24high.nl aan het juiste adres! Wil jij weten hoe de headshop ooit is ontstaan? In dit blogartikel duiken we kort in de geschiedenis van de headshop. 

De oorsprong van de headshop

De headshop is ooit ontstaan in Amerika. De allereerste headshop ‘De Psychedelic Shop’ werd geopend in San Francisco, aan de Haight Street. In de jaren zestig werd deze headshop opgericht door een Amerikaanse veteraan. Samen met zijn broertje was het zijn idee om producten te verkopen die ervoor zorgden dat je marihuana makkelijker en op gezondere manier kon gaan gebruiken. Dit jaren zestig waren in Amerika ook een ‘hippe-tijd’ waarin veel mensen gingen experimenteren met het gebruik van marihuana. De headshops in Texas en San Francisco waren er niet alleen om de producten te kopen. Het werd al gauw een verzamelplek voor mensen om hen filosofieën met elkaar te delen en om te praten over het leven. Tegenwoordig zitten de headshops overal en staan de Nederlandse headshops bekend om hun uitstekende kwaliteit. 

24high.nl

Het fijne aan een online headshop is dat je de producten anoniem geleverd kunt krijgen en je niet fysiek naar een winkel in de stad moet waar mensen je tegenkomen. Alle verschillende headshop-artikelen vind je terug in de online omgeving zodat je alles kan bestellen wat je nodig hebt. 24high.nl test alle producten die ze verkopen nauwkeurig zelf uit voordat ze het in de winkel aanbieden. Zo weet je als klant zeker dat je de allerbeste kwaliteit krijgt. 

https://www.24high.nl/