Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

IPL is een snelle manier van ontharen in Veldhoven

IPL, ook wel Intense Pulsed Light genoemd, is een behandeling van de huid en wordt uitgevoerd door Skinlab Eindhoven in Veldhoven. De behandeling is te vergelijken met een laserbehandeling, alleen is deze minder diep in de huid en kan hij grotere oppervlakten tegelijk behandelen. De verschillende onderdelen in je huid absorberen licht van verschillende golflengtes. Dit geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte. Dit leidt tot weefselschade en nectrose. Dit kan heel goed behandeld worden met IPL in Veldhoven. SkinLab Eindhoven houdt zich al jarenlang bezig met huidbehandelingen waardoor jij voortaan minder last hebt van overbeharing, oedeem en andere vervelende aandoeningen.

Waarom IPL een goede onthaarbehandeling is

Met IPL kun je de haargroei aanzienlijk verminderen. Heb jij bijvoorbeeld veel donker en grof haar op plekken zitten waar je deze niet wilt hebben? Zoals op je gezicht, je oksels, je benen of bij je schaamstreek? Dan ben je het waarschijnlijk beu om telkens te scheren of te waxen. Of laat je het bij een behandelkliniek weghalen, zoals een schoonheidsspecialist? Dat kost je dan elke maand flink geld en tijd. Daarom is er SkinLab Eindhoven met IPL in Veldhoven. Dit is namelijk een effectieve methode om zowel actieve als inactieve haarzakjes te behandelen, zodat jouw haargroei aanzienlijk minder wordt. Wil je het liefst dat deze helemaal weggaat? Dan kun je ook kiezen voor een laserbehandeling. Ook deze is uit te voeren bij SkinLab Eindhoven.

Ga langs bij de specialist voor een behandeling

Wil jij ook graag van vervelende huidaandoeningen af en wil je hier zo min mogelijk pijn bij ervaren? Dan kies je voor een specialist die het voor jou mogelijk maakt. Na zo’n 8 tot 10 behandelingen ben jij als nieuw en geniet je een leven lang van het resultaat zonder dat jij je nog zorgen hoeft te maken over je uiterlijk. Kies nu voor IPL in Veldhoven van SkinLab Eindhoven. Je plant eenvoudig een afspraak bij hen in via de website.

https://skinlab-eindhoven.nl/