Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Is het mogelijk subsidie voor PVT-panelen te krijgen? Ontdek het antwoord!

PVT-panelen zijn zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Op dit moment behoren ze tot het crème de la crème van de groene stroomgenerators. PVT-panelen van Nederlandse bodem – dus makkelijk en snel leverbaar, tegen bovendien een scherpe prijs, – koop je bij HR Solar: de specialist op het gebied van zonne-energie. Groene energieproductie is niet alleen stukken beter voor het milieu, het is ook nog eens een tactische zet voor iedereen die op de energiekosten gaat besparen. Dat is zeker een groot voordeel nu de kosten voor gas flink worden opgejaagd. Een ander groot voordeel van PVT-panelen en groene stroom uit zonne-energie is dat je subsidie voor je zonneboiler krijgt. Jazeker, vanuit de overheid is het sinds 2016 zo geregeld dat je subsidie voor je zonneboiler ontvangt.

De omvormer in de zonneboiler

Iedere zonneboiler is voorzien van een omvormer. Deze omvormer is verantwoordelijk voor het omzetten van zonlicht – opgevangen door de PVT-panelen, – in bruikbare energie en hitte. De hitte wordt gebruikt voor stromend water, zowel uit de handkraan als in de douche. De energie wordt door elektrische apparaten genuttigd. De bron voor de energie wordt geheel gratis aangeleverd door de zonnestraling: in de zomer natuurlijk een stuk meer dan in de winter. PVT-panelen zorgen ervoor dat de straling in elke zonnestraal optimaal wordt ingezet.

Ontvang subsidie voor jouw zonneboiler

Het mooie van zonneboilers is dat iedereen er subsidie voor kan krijgen. Het enige dat je hoeft te doen om voor subsidie voor de zonneboiler in aanmerking te kopen, is er één te kopen bij HR Solar en deze vervolgens te laten installeren. Dankzij de subsidie kun je meerdere honderden, tot wel boven de € 1000,- besparen op je energierekening. De Nederlandse overheid heeft er zaak van gemaakt de stimulatie van groene stroomproductie een flink duwtje in de rug te geven. Dat is een goede zaak: verduurzamen moeten we allemaal. Koop je zonneboiler vandaag nog bij dit bedrijf.