Van 5 Tot 9
Image default
Banen en opleidingen

Java developer in Twente?

De meeste Java developers Twente werken voor diverse bedrijven in alle sectoren van Shell tot Burger King. Bedrijven die efficiënt willen werken hebben hiervoor applicaties nodig voor delen van informatie en automatiseren van processen. Deze applicaties worden in Java gemaakt en onderhouden door een Java developer Twente.

Java developers Twente creëren dynamische applicaties en websites om de bedrijven te helpen. Sommige ontwerpen het en anderen zorgen weer voor het onderhoud van deze systemen. Een van de basistaken is het schrijven van bestanden en hiervoor moet je een expert zin in Java. Testen en nog eens testen zijn ook grote taken die een Java developer Twente dagelijks uitvoert. Deze applicaties zullen dagelijks worden gebruikt door de bedrijven en moeten daarom goed werken anders verliest het bedrijf veel geld of erger.

Net als andere programmeurs werkt een Java developer Twente vaak lange dagen. Als een bepaalde applicatie deadline gehaald moet worden kan een developer niet stoppen met werken en na vijf uur naar huis gaan. Ze werken vaak zelfs thuis nog door en besteden dagelijks vaak meer dan 8 uur met schrijven van code. Het is niet fysiek veeleisend werk maar het vergt wel concentratie. Het pluspunt is wel dat ze goed betaald krijgen voor hun werk en de extra uren.

https://www.vacatures.nl/net-software-ontwikkelaar/weerselo/