Van 5 Tot 9
Image default
Vakantie

Op safari in eigen land

Vroeger had je televisieprogramma’s die aandacht besteedden aan de mooie plekjes in Nederland. Denk aan “Weg van de snelweg” of “ontdek je plekje”. En toch komt het vaak voor dat mensen over de hele wereld gereisd hebben, maar nooit de Veluwe hebben bezocht. Ze kennen Stonehenge  (Engeland) en Ayers Rock (Australië) maar niet de Hunebedden (Drenthe). Nederland is een prachtig land en een vakantie in eigen land kan een ware ontdekkingsreis blijken te zijn.

Je vakantie wordt nóg avontuurlijk als je kiest voor de juiste accommodatie. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Want laten we wel wezen, het moet wel leuk blijven. Je bent immers op vakantie. Dus zoek je iets wat eigenlijk helemaal niet kan: wél avontuurlijk, maar niet inleveren op comfort.

Dat klinkt misschien onmogelijk, maar in Nederland kun je heerlijk kamperen in een volledig ingerichte safaritent. Een jachtgeweer of muskietennet zul je er niet aantreffen, maar wel alle luxe die je kunt wensen.  Glamping, noemen we dit luxueus kamperen (glamorous camping).

Alle gemakken

Een luchtbed? Echt niet! De nacht breng je door op een echt bed met een comfortabel matras. ’s Ochtends ontbijt je aan je eigen tafel, met een kop koffie die je hebt gezet op je eigen koffie-apparaat. Het broodbeleg blijft koel in je koelkast en het eitje bak je op je eigen gasstel.

Inderdaad, je safaritent is van alle gemakken voorzien. De keuken heeft alles wat je nodig hebt, je hebt veelal eigen sanitair en vaak kun je zelfs gebruik maken van wifi. Ook kun je vaak heerlijk zwemmen in een nabijgelegen recreatieplas, of het zwembad van de camping.

Omgeving

Wat wil je nog meer, zou je kunnen zeggen? Nou, een mooie omgeving. De geselecteerde campings zijn uitgekozen op kwaliteit, maar zeker ook op de omgeving. Van Friesland tot Zeeland, van Drenthe tot Texel, je vindt onze luxe safaritenten door heel het land.

Dat maakt dat jouw safaritent de perfecte uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Of je nu houdt van fietstochtjes, of leuke dingen wilt doen met de kinderen. Je hoeft je niet te vervelen.

Ga op avontuur in eigen land. Kijk op www.glampings.nl voor alle mogelijkheden.

https://glampings.nl/safaritenten/safaritenten-nederland

Gerelateerde artikelen

Vakantiehuisjes boeken in de Ardennen

Een huis met jacuzzi in de Ardennen

Vakantiehuizen Ardennen voor het beste verblijf in de Ardennen.