Van 5 Tot 9
Image default
Auto's en Motoren

Je auto verkopen op een betrouwbare autoveilingsite

Je wilt je auto gaan verkopen, dan is het belangrijk dat je eerst een paar stappen volgt. Kies eerst een betrouwbare verkoopplek uit. Wil je hem misschien inruilen bij een autodealer? Dat kan maar er zitten ook wat nadelen aan verbonden. Je auto moet namelijk geen of weinig schade bevatten en je ontvangt vaak minder geld voor je auto. Een voordeel is dan wel weer dat je de auto snel kunt ruilen tegen een andere. Daar krijg je dan korting op in de prijs. Maar wanneer jij je auto kunt verkopen voor een hogere prijs kun je vaak ook een leukere auto ervoor in de plaats kopen.

Verkooppositie 

Een autoverkoopsite is een veel gebruikte manier om je auto te verkopen. Kies dan een betrouwbare site uit en bepaal je verkoopprijs. Noem bij het aanbieden van je auto altijd de belangrijke eigenschappen zoals het merk, type, bouwjaar, aantal kilometers, type motor en de laatste apk-keuring. Vertel ook eerlijk de minpunten of juist de pluspunten. En maak zoveel mogelijk foto’s, hoe meer foto’s hoe betrouwbaarder je advertentie over komt. Ook krijgt de koper dan een zo duidelijk mogelijk beeld van de te verkopen auto. En bedenk ook dat je vaak minder dan de vraagprijs zult krijgen. Daarom is het misschien handiger om deze iets hoger te maken zodat je uiteindelijk dichterbij je echte vraagprijs zit.

Auto Veilingsite 

Je kunt ook gebruik maken van een auto veilingsite, dit is misschien nog wel de makkelijkste manier om je auto te verkopen, je zet namelijk je auto erop en particulieren en bedrijven gaan erop bieden. Zo krijg je in principe de hoogst mogelijke prijs voor je auto. Wanneer een veiling is afgelopen krijg je ook nog eens de keuze om het hoogste bod af te slaan, mocht deze prijs je niet bevallen omdat deze nog aan de lage kant is.