Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Kalender bestellen voor uw bedrijf? Dit zijn de mogelijkheden!

Met kalenders zijn bedrijven en organisaties altijd goed in beeld. Veel bedrijven en particulieren gebruiken dagelijks de kalender. Dit gebeurt nog steeds ondanks de ontwikkelingen in de online wereld. Steeds meer kan je online doen, maar een gedrukte kalender wordt nog steeds zeer gewaardeerd. Bedrijven gebruiken dit voor het eigen kantoor en als promotieartikel om uit te delen op beurzen of evenementen. Daarbij kan het ook een zeer mooi relatiegeschenk zijn. Verder in dit artikel wordt verteld wat er mogelijk is met kalenders als promotie en wordt er verteld welke kalenders u als bedrijf kan kopen.

Drukmogelijkheden

Als bedrijf kunt u het logo of de website laten drukken op de kalender. Veelal kunt u dit doen op de voorkant van de kalender en op de verschillende bladzijdes. Als u een kalender met logo wilt hebben zult u eerst de bestanden moeten opsturen en dan krijt u in veel gevallen een proefdruk. Een proefdruk laat u precies zien hoe een kalender eruit ziet met uw logo erop. Als u niet tevreden bent kunt u makkelijk het ontwerp laten wijzigen en zodra u akkoord bent worden de kalenders gedrukt. Zo hebt u alle controle in het aankoopproces. Als een bedrijf geen proefdruk aanbied is het niet verstandig om daar een grote aantal kalenders te bestellen. Conclusie is dus, kalender kopen? Kijk altijd of je een proefdruk kan laten maken. Er zijn daarbij ook nog verschillende soorten kalenders die u kunt laten bedrukken. Verder wordt daar meer over verteld.

Weekkalenders & maandkalenders

Het is mogelijk om maandkalenders of weekkalenders te bedrukken met een logo. Deze kalenders zijn de meest verkochte kalenders en ziet u vooral bij mensen thuis op de wc. Deze kalenders geven een duidelijk overzicht voor per week of per maand. Naast de enkele maand kalender, kunt u ook kiezen voor 3 maandskalenders en 4 maandskalenders. 3 maandskalenders ziet u vaak bij bedrijven, omdat dit een duidelijk beeld geeft voor een kwartaal. Veel bedrijven hebben doelen voor een jaar en doelen per kwartaal. Ideaal dus om zo’n kalender te bestellen.

Bureaukalenders & Budgetkalenders

Het is naast weekkalenders en maandkalenders ook mogelijk om bureaukalenders en budgetkalenders te drukken. Deze kalenders worden veel op de werkvloer en op kantoor gebruikt. Een bureaukalender ziet u vaak op de bureaus van werknemers, in vergaderruimtes en in wachtruimtes. Budgetkalenders kunt u krijgen in verschillende vormen. Zo kunt u een budgetkalenders toren krijgen maar ook een tent of driehoek vorm is mogelijk. Deze items zijn goed te zien en mooi om een logo op te plaatsen.

Fotokalenders

De laatste mogelijkheid is om een logo te plaatsen op een fotokalender. Met deze kalender kunt u ook verder gaan. U kunt namelijk de gehele kalender zelf samenstellen met persoonlijke foto’s van het bedrijf of van bepaalde mooie momenten. Het ideale product om te gebruiken als relatiegeschenk. Zo kunt u een zeer persoonlijk cadeau doen aan iemand.