Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies Surlogic als dé e-fulfilment partner

Als toonaangevend e-fulfilment service bedrijf, zijn wij bij de opkomst van webwinkels, direct ingehaakt in de wereld van online shoppen. De online dienstverlening is dusdanig snel in ontwikkeling, dat het voor een snelle doorloop van order naar levering nodig is, een goede dienstverlening te creëren. Wij kunnen daarvoor een totaalpakket aan diensten aanbieden, die uw bedrijf op een positieve manier zal beïnvloeden.

Maak naam in de online wereld

In de snel veranderende online markt, is het van groot belang om écht naam te maken. Dit is te realiseren door uw activiteiten op het gebied van e commerce in onze handen te leggen. U zult zich gesteund voelen door ons, want wij zijn niet alleen goed bereikbaar, maar vinden persoonlijke aandacht voor u als klant, erg belangrijk.
Het gebruik van ons Warehouse Management System maakt het mogelijk, om 24/7 inzicht in uw voorraadstatus te hebben. Ons beschikbare, centraal gelegen warehouse, is geschikt voor allerlei soorten goederen. Doordat ons warehouse gelegen is in Eindhoven, kunnen snelle verbindingen tussen Nederland, Duitsland en België gerealiseerd worden. Als u besluit met ons in zee te gaan, dan worden uw goederen veilig in ons warehouse opgeslagen.

Voorraadbeheer door Surlogic

Als u online actief bent als ondernemer, is het fijn als uw voorraadbeheer op een gestructureerde, zorgvuldige manier wordt bijgehouden. Elke ontevreden klant is er immers één. Door geen nee te hoeven verkopen, zal uw klantenbinding optimaal zijn en blijven. Het is goed om eens kritisch te kijken, hoe uw voorraadbeheer georganiseerd is. Wellicht zijn er verbeteringen mogelijk, die maken dat u nog doeltreffender te werk kunt gaan. Om alle klanten te allen tijde optimaal te kunnen bedienen, is het echter niet nodig een voorraadoverschot te hebben. Als duidelijk in kaart wordt gebracht wat de verzendingen en retourneringen zijn, bent u al een heel eind. Daarnaast is het van belang om oog te hebben voor producten die beter lopen, dan andere producten. Een ruimere voorraad van de goedlopende producten is dan aan te raden.

Neem contact met ons op

Grote kans dat een eigen magazijn, die aan al deze eisen voldoet, niet haalbaar is voor u. Het voorraadbeheersysteem van ons, helpt u, om zo efficiënt mogelijk te ondernemen, zonder aan klantgerichtheid in te boeten. Door uw voorraad in handen te leggen bij ons, heeft u altijd overzicht op uw actuele voorraad. Verder zullen uw personeelskosten een stuk lager zijn, maar heeft u toch altijd toegang tot uw voorraad.
Focus uzelf op de belangrijkste pijlers van uw bedrijf en leg het voorraadbeheer bij Surlogic in veilige handen. Zo zal uw bedrijf de beste prestaties leveren en bouwt u aan een blijvend vaste klantenkring.

Wil je meer informatie, ga dan direct naar onze website en vraag een offerte op maat aan.

https://surlogic.nl/nl/