Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

Koffiemachine op mobiel meubel huren

Wat is een evenement zonder een heerlijke koffie? Dat moet goed zitten. Met je eigen koffiemachine ga je het waarschijnlijk niet redden. Daarom is het een goed idee om een koffiemachine te huren voor jouw evenement.  Met een koffiemachine van Bar Company komt jouw evenement pas echt van de grond.

Koffiemachine huren voor jouw evenement

Of je nu een beurs, feest of ander evenement organiseert, een goede bak koffie mag niet ontbreken. Koffie is niet alleen lekker, het geeft je gasten ook energie. Zo til jij je evenement naar een heel nieuw level! Bar Company heeft een breed aanbod aan koffiemachines. Dus wat je behoefte ook is, bij ons kun je terecht. Met een van onze volautomaten heb je met één druk op de knop een heerlijke espresso, cappuccino, thee of zelfs chocomel. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast verhuren we halfautomatische koffiemachines. Deze machines worden bediend door een van onze eigen barista’s. Al onze machines hebben een eigen waterreservoir en werken op standaard 220V. Je hoeft ze dus alleen in te pluggen en je bent voorzien!

Goede koffie

Natuurlijk wil jij je gasten trakteren. Echter, met een goede machine ben je er nog niet. Je wilt in de machine ook goede bonen hebben. In onze machines vind je onze unieke Bar Company koffie blend van Brinks. Deze blend is duurzaam verkregen uit Guatemala, Brazilië en Honduras. Bovendien krijgen de koffieboeren een eerlijke prijs voor de koffie. Dat maakt de koffie natuurlijk extra lekker!

https://www.barcompany.nl/