Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw systemen doorlichten door ervaren cybersecurity-experts

Heeft u al eens nagedacht over een IT-security assessment? Met andere woorden: weet u zeker dat de computersystemen waar uw bedrijf of instelling gebruik van maakt goed zijn beveiligd? Vaak wordt gedacht dat het wel goed zit. Iedereen logt toch in met een wachtwoord, dus wat kan er gebeuren. Zo simpel is het helaas niet. Laat uw systemen controleren door de beste cybersecurity-experts en u zult ontdekken dat er vaak nog wat te verbeteren valt. Deze cybersecurity-experts voeren zogenaamde ethische hacks uit om te zien hoe ver ze in uw systemen kunnen doordringen om gegevens te stelen.

Wat doet een cybersecurity-expert?

Cybersecurity-experts zijn opgeleid om in te breken in computernetwerken. Dat klinkt een beetje vreemd, maar op die manier komen ze erachter of uw systemen genoeg beveiligd zijn. Een IT-security assessment kan aan het licht brengen dat u de beveiliging moet aanscherpen om problemen te voorkomen. Het bedrijf Rootsec voert dit soort onderzoeken uit voor bedrijven en instellingen door geheel Nederland. Als blijkt dat uw netwerk zwakke plekken bevat kunt u actie ondernemen voordat kwaadwillende personen of organisaties toeslaan. Dit kan op allerlei manieren, zoals een aanval om gegevens te stelen of door het installeren van gijzelsoftware wat uw systemen platlegt.

Maak gebruik van de expertise van de echte IT-specialisten

Maakt u zich ook wel eens zorgen over de veiligheid van uw bedrijfssoftware en -data? Schrikt u als u weer een bericht leest over een cyberaanval en vraagt u zich af of ook uw bedrijf dit kan overkomen? Vraag een IT-security assessment aan bij Rootsec. Laat hun cybersecurity-experts een geplande aanval op uw systemen uitvoeren om te zien of ze daartegen voldoende bestand zijn. Meer informatie en de contactgegevens vindt u op de website. U kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie. Veilige systemen geven een gerust gevoel en scheppen vertrouwen bij uw klanten.