Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe kleding van Aspesi kopen

Iedereen houdt er wel van om zo nu en dan eens lekker te shoppen. Op zoek naar wat nieuwe items die jouw kledingkast aan kunnen vullen. Nieuwe kleding kopen kan soms best lastig zijn. Vind maar eens mooie items die ook nog eens lekker zitten en perfect in jouw kledingkast passen. Dat is geen gemakkelijke opgave. Het merk Aspesi produceert minimalistische en tijdloze kleding voor mannen. Deze kleding zal dus altijd in de mode zijn en zit ook nog eens lekker. Hoe fijn is dat? Als je binnenkort gaat shoppen dan is dit dus zeker een merk om naar te kijken. Aspesi is een fijn merk dat zeker een toevoeging is aan je kledingkast. Lees hier meer over dit mooie kledingmerk.

Het merk: Aspesi

Het merk Aspesi is opgericht door Alberto Aspesi. Het is een Italiaanse merk dat is opgericht in het jaar 1969. Aspesi maakt kleding, zo hebben ze truien, overhemden en bodywarmers in hun assortiment. Oorspronkelijk is het kledingmerk gespecialiseerd in het maken van herenoverhemden. Tegenwoordig staan ze bekend om de essentiële basiskledingstukken. Ze focussen zich voornamelijk op bovenkleding, deze kleding is tijdloos en gemaakt met unieke stoffen.De kledingindustrie begon te veranderen, de focus kwam meer te liggen op de materialen en de draagbaarheid. Aspesi ging hierin mee en produceerde stukken die niet alleen mooi waren, maar ook draagbaar en functioneel. Sindsdien maakt Aspesi dus minimalistische, verfijnde en tijdloze kleding, en daarom raakt het nooit uit de mode.

Nieuwe kleding kopen, het assortiment

Het assortiment van Aspesi is dus tegenwoordig wat uitgebreider. Zo vind je nu niet alleen mooie overhemden, maar ook andere bovenstukken. Een bodywarmer, een fijne sweater. Ze hebben zelfs broeken. Als je op zoek bent naar kleding die lekker zit en de komende jaren zeker mee kan, dan is kleding van Aspesi precies wat je zoekt.

 

https://countryhouse-rotterdam.nl/brands/aspesi/