Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Ten C, een nieuwe warme jas of trui kopen?

In de winter kan het in Nederland soms aardig koud zijn. Dan heb je zo nu en dan eens een heerlijke warme jas of trui nodig. Om zo de kou tegen te gaan, je warm aankleden helpt namelijk enorm. Als je jezelf lekker warm houdt met een fijne jas of trui, dan zul je minder snel last hebben van die vervelende winterse kou. Ten C is een Italiaans outerwear merk dat gespecialiseerd is in het maken van jassen en die heb je wel nodig in de winter hier in Nederland. Jassen die lekker zitten en heel lang mee gaan. Ook hebben ze lekkere, warme, zachte truien in mooie kleuren in hun assortiment. Lees meer over Ten C en hun outerwear hier.

Het merk Ten C

Dit Italiaanse outerwear merk is ontworpen door twee mannen, namelijk Alessandro Pungetti en Paul Harvey. Ten C is gespecialiseerd in het maken van jassen door echt vakmanschap. Er wordt gebruik gemaakt van bijzondere materialen, zodat de jassen oersterk zijn. Dit maakt dat ze geschikt zijn voor een leven lang plezier van de jas. Ten C gelooft dan ook dat ze door de waarde van vakmanschap toe te passen, ze jassen en andere kledingstukken kunnen ontwerpen die bedoeld zijn om je hele leven mee te gaan. Dat klinkt goed. Een lekkere zachte trui en een warme jas kunnen niet ontbreken in jouw winter kleding collectie.

Een jas van een bijzondere stof

De jassen zijn dus gemaakt van bijzondere stoffen. Zo wordt er gebruik gemaakt door Ten C van de originele Japanse jersey (OJJ-stof), vervaardigde jerseystof met unieke eigenschappen. Het materiaal leeft op een bepaalde stijfheid. Deze wordt tijdens het gebruiken/ dragen van de jas steeds zachter en past zich aan aan het lichaam. Hoe fijn is dat. Zo zit de jas na een paar keer dragen helemaal perfect!

https://countryhouse-rotterdam.nl/brands/ten-c/