Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe vloer nodig? Ga voor een visgraat vloer!

Wellicht ben je al weleens bij een woning binnen geweest waar ze een visgraat vloer hadden. Misschien is dit je toen bewust opgevallen; misschien ook niet. Het kan natuurlijk ook zijn dat je dacht: “goh, wat een ontzettend mooie vloer”, maar dat je niet wist dat het een visgraat vloer was. Visgraat vloeren zijn al enkele jaren helemaal hip en in en daar lijkt voorlopig nog geen eind aan te komen. Wij snappen heel goed dat veel mensen kiezen voor een visgraat vloer, want zo’n vloer ziet er natuurlijk ontzettend mooi uit. Hoewel deze bijzondere manier van leggen al een tijdje bestaat, zijn er nog wel steeds ontwikkelingen gaande, bijvoorbeeld met betrekking tot de materialen die gebruikt worden. Maar ook het patroon verandert continue en kan tegenwoordig bestaan uit zowel dikke als dunne stroken, lang of kort. Benieuwd naar de voordelen van visgraat vloeren? Lees dan even verder!

 

Voor ieder interieur

 

Dit is misschien nog wel een van de belangrijkste voordelen van een visgraat vloer: hij staat ontzettend mooi in vrijwel ieder interieur. Zo is een visgraat vloer tijdloos en past hij in zowel de wat meer klassieke woningen, alsook de zeer moderne en strakke interieurs. Dit komt omdat je de vloer helemaal zelf kunt stijlen en aanpassen aan jouw smaak en wensen. Zoals hierboven al even is genoemd, heb je tegenwoordig de keuze uit dikke en dunne stroken, maar ook lange en kort stroken. Door hiermee te variëren en te combineren, kun je een hele unieke visgraat vloer creëren. Kortom, wat voor interieur je ook hebt, een visgraat vloer zal je interieur een ware boost geven! 

 

Een visgraat vloer van verschillende materialen

 

Wie kiest voor een visgraat vloer heeft de keuze uit verschillende soorten materialen. Zo kun je de vloer laten leggen in laminaat, hout, maar ook PVC behoort tot de mogelijkheden. Welk soort materiaal het meest geschikt is hangt helemaal af van jouw wensen, eisen, woonomstandigheden en de rest van je interieur. Echt hout geeft een klassieke en luxe uitstraling, terwijl laminaat en vooral PVC wat makkelijker te leggen en onderhouden zijn. Vervolgens moet je ook nog een keuze maken wat betreft de kleur. Wanneer je veel lichte meubels hebt, is het aan te raden om een donkere vloer te nemen en vice versa. Zo springt jouw nieuwe visgraat vloer er werkelijk uit! Ben je benieuwd geworden naar de verschillende opties? Neem dan eens een kijkje bij een partij als Bebo Parket. Zij hebben een ruim assortiment aan visgraat vloeren, van echt hout, tot laminaat en PVC.

 

https://www.beboparket.nl/