Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Ontdek de beste Ford bedrijfswagens voor uw bedrijf

Het uitkiezen van een bedrijfswagen kan lastig zijn door het grote aanbod, maar neemt u zeker ook een kijkje bij de Ford bedrijfswagens. Zo zijn er erg ruime bedrijfswagens verkrijgbaar, zoals de Ford Transit. Soms heeft u wel ruimte nodig, maar ook een compacte bedrijfswagen omdat u bijvoorbeeld veel in de stad rijdt. In dat geval is juist de Ford Transit Courier de geschikte auto voor u. Daarnaast is er keuze uit de nieuwe Ford Transit Connect en de Ford Transit Custom. Tussen al deze verschillende modellen zit zeker het geschikte model voor uw bedrijf. Heeft u wat meer pk’s nodig? De Ford Ranger is verkozen tot International Pick Up of the Year. Met de sterke 4×4 wielaandrijving komt deze auto overal doorheen.

Koop uw Ford bedrijfswagen bij dé specialist

Natuurlijk wilt u uw nieuwe bedrijfswagen kopen bij een betrouwbaar adres. Ardea Auto is het adres waar u gegarandeerd een Ford koopt van hoogwaardige kwaliteit. Bij deze specialist wordt u ook geholpen door zeer klantvriendelijk personeel. Persoonlijk contact staat namelijk zeer hoog in het vaandel bij deze Ford dealer. Met 13 vestigingen zijn zij één van de grootste Ford dealers in Nederland. Daardoor kunnen de professionals die bij dit bedrijf werken u zeker helpen met het uitzoeken van een geschikte Ford uit het brede assortiment bedrijfswagens.

Ook Ford occasions van de hoogste kwaliteit

Bij het kopen van een nieuwe bedrijfswagen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. De Ford bedrijfswagens die u bij Ardea Auto kunt kopen, worden ingekocht via een strenge selectie. Op deze manier bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw nieuwe auto. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen kunt u het volledige aanbod bekijken op de website van deze dealer. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de Ford bedrijfswagens die ze bij dit bedrijf verkopen, kunt u altijd contact opnemen met de vakkundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

https://www.ardeaauto.nl/