Van 5 Tot 9
Image default
Zorg

Overstappen van zorgverzekering

Wanneer u niet meer tevreden bent over uw huidige zorgverzekering, dan kunt u ervoor kiezen om over te stappen. Overstappen van zorgverzekering doet u in principe aan het einde van het jaar. Dan is ook bekend wat de nieuwe zorgpremie wordt bij de zorgverzekeraars. Dit is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een zorgverzekering. De inhoud van de basisverzekering is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde, maar er zit wel verschil in de aanvullende verzekeringen die aangeboden worden. Niet alle zorgverzekeraars bieden evenveel opties als het aankomt op aanvullende verzekeringen. Het is dus goed om u hierin te verdiepen bij het afsluiten van een nieuwe verzekering.

Zorgverzekeraar Salland

Er zijn zorgverzekeraars die gericht zijn op iedereen die in Nederland woont. Maar er zijn ook regionale zorgverzekeraars, speciaal voor de inwoners van een specifiek gebied. Voor de provincies Gelderland en Overijssel is dit zorgverzekeraar Salland. Een regionale zorgverzekeraar gaat kleinschaliger te werk, waardoor er meer aandacht is voor verzekerden en de zorg in de directe omgeving. Daarbij vindt Salland het belangrijk dat goede zorg voor iedereen toegankelijk is. Daarom houden we de zorgpremie betaalbaar en helpen we u graag bij het vinden van de juiste zorgverlener.

Tandarts en orthodontie verzekering

Salland biedt naast vier aanvullende verzekeringen ook drie tandartsverzekeringen. Wanneer u ouder bent dan 18, worden de kosten voor de orthodontist in de meeste gevallen niet vergoed. Tenzij u een aandoening heeft waardoor behandeling door een orthodontist noodzakelijk is. Wilt u meer informatie over een orthodontie verzekering? Kijk dan op onze website, of neem contact met ons op als u er zelf niet uitkomt. Salland zoekt samen met u naar een passende oplossing.

https://www.salland.nl