Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Mooie vloertegens en wandtegels tegen scherpe prijzen

Heeft u nieuwe vloertegels of wantegels nodig? Bijvoorbeeld omdat u uw keuken, badkamer of toiletruimte aan het verbouwen bent? Dan is KROON Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk, dé tegelwinkel waar u moet zijn. Hier vindt u namelijk tegels in allerlei stijlen en formaten. Voor elke toepassing en woonstijl zijn er dan ook de juiste tegels beschikbaar. De experts van deze tegelwinkel zitten al jaren in het vak en hebben rechtstreeks contact met verschillende tegelfabrieken. Hierdoor kunnen ze grote voorraden tegels inkopen tegen scherpe prijzen, waardoor u altijd voor een aantrekkelijke tarief mooie tegels kunt bemachtigen. Zo haalt u vloertegels en wandtegels van topkwaliteit in huis, zonder dat het u veel geld kost.

Een ruim assortiment om uit te kiezen

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten tegels. Ze verschillen in materiaal, kleur, formaat en reliëf. KROON Vloeren in Steen heeft een ruim assortiment met diverse soorten vloertegels en wandtegels. Ga bijvoorbeeld voor kleurrijke mozaïeken als vloertegels. Daarmee voegt u extra dimensie toe aan uw keuken of hal. Mozaïek wandtegels geven uw kamer een romantische en historische uitstraling, zonder te overheersend te zijn in kleur of patroon. Vooral in keuken, badkamers en toiletruimtes wordt vaak gekozen voor robuuste vloertegels in combinatie met kleurrijke wandtegels. Uiteraard zijn er nog veel meer tegels om uit te kiezen. In de showroom vindt u dan ook zeker de tegels van uw dromen!

Bezoek de showroom in Meerkerk

KROON Vloeren in Steen heeft een showroom in Meerkerk, waar u alle wandtegels en vloertegels op uw gemak kunt bekijken. Hier geven de ervaren medewerkers u ook graag advies. Zo komt u zeker tot een goede keuze en tilt u uw woning naar een hoger niveau. Mooi tegels maken uw interieur immers helemaal af en maken het ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Schoonmaken is zo gebeurd. Dat gemak een woongenot wilt u toch ook?