Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Pak rugklachten aan met deze alternatieve behandelwijze in Tilburg

Met rugklachten loopt u liever niet te lang rond. Chronische en langdurige rugklachten kunnen voor veel pijn en belemmeringen in uw dagelijks leven zorgen. Vaak wordt er onderscheid gemaakt in lage en hoge rugklachten. Bij lage rugklachten heeft u pijn in de onderrug en bij hoge rugklachten zit de pijn tussen de schouderbladen. Die laatste variant zal voor mensen met een kantoorbaan niet onbekend zijn. Kampt u met rugklachten of heeft u voortdurend rugpijn en bent op zoek naar een alternatieve behandelwijze in Tilburg? Dan biedt de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar u de uitkomst!

Start met shiatsu-therapie

Shiatsu-therapie bij deze praktijk in Tilburg is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten, waaronder rugklachten. Tijdens deze behandelmethode wordt er gekeken naar de twaalf energiebanen, oftewel meridianen. Wanneer er een verstoring wordt gevonden in de energiebaan, is het mogelijk dat dit zorgt voor rugklachten. Maar niet alleen dat. Ook psychische klachten komen dan in beeld. Dankzij de shiatsu-therapie krijgt u hier inzicht in en is de oplossing van uw eeuwig durende rugpijn nabij. Goed om te weten is, dat rugklachten veel verschillende soorten oorzaken kunnen hebben. Wanneer u met rugklachten langsgaat in de praktijk van Maria van der Sar in Tilburg, is het dan ook erg belangrijk dat u in staat bent om aan te geven waar de pijn precies zit. Zo kan er gericht te werk worden gegaan. Aan de hand van de specifieke plek, correspondeert de therapeut de plek van de pijn met de desbetreffende meridiaan. Gedurende de therapie wordt er dan voor gezorgd dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen. Wanneer de balans is teruggekeerd, zal de rugpijn ook verdwijnen.

Maak direct een afspraak

Wilt u zich graag aanmelden voor de shiatsu-therapie in Tilburg om van uw rugklachten af te komen? Maak eenvoudig een afspraak door telefonisch contact met hen op te nemen. Ervaar zelf de positieve effecten van deze therapie en laat rugklachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

https://www.mariavandersar.nl/