Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Waarom moet je caps bedrukken?

Wat is er leuker dan een cap met eigen bedrukking? Caps bedrukken is een leuke manier om je creativiteit in kleding te stoppen. Je kunt er een eigen afbeelding op zetten of een logo van een bedrijf waar je werkt. Als je dus een bedrijf hebt kun je het bedrukken van caps gebruiken als merchandise. Hiermee geef je kleinigheidjes weg en maak je ook reclame voor je bedrijf. Een win-win situatie. Je kunt er naast het logo ook nog een tekst op zetten.

Wat zijn voordelen van het laten bedrukken van caps?

Door caps bedrukken doe je jezelf een voordeel. Voorbeelden zijn:

–        Het is een makkelijke manier om je merk te laten zien. Als mensen de cap dragen maken zij indirect reclame voor jouw merk. Het is een van de betere manieren om merchandise op te starten.

–        Het is enorm origineel als jouw merk of logo erop staat. Niemand anders heeft zo’n pet.

–        Onder alle merchandise soorten is een cap wel van de betere opties. Het is niet te groot, maar lijkt toch op een groot gebaar in tegenstelling tot bijvoorbeeld een pen.

–        Het kan al vanaf een lage prijs. Veel bedrijven hanteren een lage begincijfer wat betreft bestellingen. Zo kun je al vanaf 25 stuks bestellen bij diverse bedrijven.

 

Design van de cap

Het leuke is dat je zelf helemaal kunt beslissen hoe cap eruit ziet. Er vallen keuzes te maken in materiaal. Zo kun je ook een cap laten borduren waardoor deze langer meegaat. Ook in soort cap vallen er diverse opties te overwegen. Zo kun je bijvoorbeeld een baseball cap, truckers cap of een snapback laten maken. De kleur bepaal jij en natuurlijk is het zoals in bovengenoemde alinea’s mogelijk om zelf de bedrukking te kiezen waardoor de cap helemaal jouw originele ontwerp wordt.

https://www.shirtsenzo.nl/caps/

Gerelateerde artikelen

Een mooi trouwkostuum vindt u hier

Een gebreide muts of sjaal laten bedrukken tegen een scherpe prijs

Tricorp workwear