Van 5 Tot 9
Image default
Industrie

PET flessen zijn geschikt voor verschillende producten

Iedere ondernemer wenst hetzelfde: het product op een passende en functionele manier presenteren. U wilt er voor zorgen dat uw product opvalt tussen de andere producten in de schappen van de supermarkt. Maar hoe doet u dit? Kies voor de PET flessen van PET Power. Dan bent u verzekerd van een stijlvolle, functionele en veilige kunststof verpakking. Een PET fles is geschikt voor diverse producten, bijvoorbeeld voor de voedings- en huishoudelijke branche, maar ook voor de cosmetische, chemische en farmaceutische industrie. Vindt u in het standaard assortiment aan PET verpakkingen niet de PET fles die u zoekt? Ook met een specifieke verpakking op maat helpt deze specialist u graag.

Voor de food markt de juiste PET flessen

Passende, mooie en opvallende verpakkingen zijn van groot belang voor voedingsproducten. Het product moet met de verpakking opvallen in de schappen van de supermarkt. Het product moet opvallen voor de consument. Als ondernemer wilt u daarom dat uw producten trendy verpakt zijn. Bekijk dan eens de mogelijkheden van PET Power. Zij ontwikkelen PET flessen die aan uw eisen voldoen en daarnaast ook hoog scoren op gebruikersgemak. Zo biedt PET Power u een groot assortiment aan sluitingen voor de PET fles. Trendy en functioneel tegelijk, dat is wat u wenst als producent van voedingsproducten. Wilt u extra opvallen? Er zijn veel decoratiemogelijkheden.

Een PET fles met bijpassende sluiting

Bij een PET fles hoort uiteraard een passende sluiting. Wat heeft u nu aan een verpakking zonder sluiting? PET Power levert vele varianten doppen en deksels. Voor alle PET flessen vindt u hier een geschikte sluiting. Daarnaast heeft u vele mogelijkheden om de dop, pomp of deksel te verfraaien door ze in te kleuren. Kiest u voor mat of glanzend? De sluitingen zijn ook de bedrukken en bijvoorbeeld te voorzien van een mooi logo. Vindt u niet helemaal de sluiting die u zoekt? Bij PET Power kunt u ook uw eigen dop of deksel ontwikkelen. Het is helemaal aan u.